X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Hosting en SaaS, Always, Anywhere online

Software as a Service - Open Source programma's online aangeboden

Saas (Software as a Service) is de trend. Saas zijn programma's die online worden aangeboden en dus niet op jouw eigen computer draaien. Zo zijn er online boekhoudpakketten, CRM systemen, websites en natuurlijk webwinkels.

Zelfs Microsoft verwacht dat over 10 jaar de helft van alle bedrijfssoftware online te gebruiken is. Vicus loopt hier al jaren in voorop. Al sinds 2003 leveren wij alle software online. Wij beschikken over jarenlang ervaring met het inrichten en beheren van de onderliggende platformen.

Professionele hosting Open Source

De hosting van Open Source toepassingen doet Vicus op professionele Linux machines en veilige locaties. Het beheer wordt gedaan door vakkundige beheerders. Wij bieden daarmee betrouwbare hostingfaciliteiten, waarbij we rekening houden met jouw budget, wensen en eisen.

Geen zorgen over back-ups en versiebeheer

Gebruikmaken van een online oplossing betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onder meer versiebeheer en back-ups. Ook het installeren op een computer hoeft niet meer. Een computer met internet volstaat; zo uit de doos, direct aan het werk.

Online beschikbaarheid

Wij houden rekening met de hoeveelheid gegevens die je wilt opslaan (diskruimte), de hoeveelheid gegevens die over de lijn gaan (dataverkeer), gewenste back-up, gewenste openingstijden helpdesk (24/7 of alleen kantoortijden) vanuit Nederland of internationaal, en eventuele andere specifieke wensen.

Vicus is gespecialiseerd in specifieke hosting voor:

Magento hosting

Magento hosting - Vicus biedt gespecialiseerde Magento hosting, stabiel en snel op geoptimaliseerde virtuele Magento server. Zorgeloze, flexibele, snelle Magento hosting.

Vtiger CRM hosting

Vtiger CRM hosting - Vicus is sinds 2005 gespecialiseerd in vtiger CRM hosting. Naast vtiger CRM hosting verzorgen wij de volledige vtiger CRM implementatie

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Hosting en SaaS

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Wij blokkeren jouw website en/of webshop niet bij overschrijding van diskruimte of dataverkeer.