X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Open Source diensten

Profiteer van ruim 10 jaar ervaring in Open Source ondersteuning

Vicus heeft veel ervaring met het implementeren van ICT-oplossingen. Vicus is daarom als geen ander in staat deze oplossingen effectief en efficiënt op jouw bedrijfssituatie toe te passen.

Vicus is een flexibele en slagvaardige organisatie. Vicus is expert op het gebied van (Open Source) software toepassingen die naadloos op jouw ICT-beleid aansluiten. Wij laten je kennismaken met stabiele software die je met de expertise van Vicus optimaal kunt benutten. Of het nu gaat om primaire bedrijfs- of productieprocessen voor middelgrote en grote ondernemingen.

E-commerce Succes Model

E-commerce Succes Model - Het e-commerce succesmodel van Vicus is de leidraad voor een succesvol e-commerce project. Van uw online idee tot optimalisatie van klantgerichte processen, omzet genererende activiteiten tot logistieke optimalisatie.

Diensteninnovatie

Diensteninnovatie - Vicus helpt je verder wanneer je merkt dat jouw marketingstrategie en bedrijfsdoelstellingen niet gehaald worden, jouw kosten uit de hand lopen, jouw processen niet aansluiten of jouw administratie een (te) zware last wordt. Snel aan de slag om jouw dienstverlening te innoveren en daarmee jouw...

E-commerce Architectuur

E-commerce Architectuur - Met de e-commerce architectuur van Vicus kom je verder. Met deze software architectuur bouwen wij een een volledig geïntegreerde e-commerce omgeving voor jouw organisatie.

E-commerce Performance

E-commerce Performance - Resultaat gedreven online - de e-commerce perfomance moet continue worden verbeterd. Vicus staat je bij met het e-commerce performance model, jouw rendement gaat zichtbaar omhoog.

Multishop platform - Met een multishop platform van Vicus, opgebouwd uit basissite en meerdere niche- of microsites heb je een hoger online bereik.

Bricks and clicks - Veel winkeliers worstelen met de vraag hoe fysieke winkels en een webshop naast elkaar ingezet kunnen worden. Wij laten op de beurs zien dat fysieke winkels en een webshop niet alleen naast elkaar ingezet kunnen worden maar elkaar zelfs versterken.

Workshops en Trainingen

Workshops en Trainingen - Met workshops en trainingen van Vicus heb je jouw Magento of vtiger CRM systeem snel onder de knie. De kwaliteit van jouw werk wordt bepaald door jouw kennis en ervaring met de gereedschappen die je gebruikt.

Pakketselectie

Pakketselectie - Vicus helpt je het voor jouw bedrijf meest geschikte open source pakket uit te zoeken. We bekijken jouw huidige licentiestructuur zodat je niet onnodig teveel betaalt. In de eerste workshop kunnen we al aangeven of er een passende oplossing voorhanden is.

Realiseren

Realiseren - Vicus biedt oplossingen bij voorkeur door het inzetten van stabiele Open Source software. Als je wilt passen we de software aan zodat je precies krijgt wat je wenst.

Hosting en SaaS

Hosting en SaaS - Hosten is het operationeel houden van uw CMS of portal. Betrouwbare hostingfaciliteiten, rekeninghoudend met uw budget en eisen. Op professionele Linux machines wordt het virtueel kantoor onderhouden door vakkundige beheerders.

Onderhoud en Beheer

Onderhoud en Beheer - Iedere omgeving en situatie kent zijn behoeften en eisen qua ondersteuning. Wij stellen een passend pakket voor systeem- applicatie- en technischbeheer voor jou samen.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Onze diensten bestrijken alles wat je nodig hebt om succesvol online te ondernemen.