Verbeter je Magento Webshop

updates, conversie en omzet

Magento is het beste e-commerce platform. Elke Magento heeft altijd ruimte voor verbeteringen die kunnen worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld om je conversie te verhogen zodat je webshop meer omzet maakt. Of zit je nog op Magento 1 en wil je die veilig voortzetten? of wil je overstappen naar Magento 2?

Magento 2 logo

breng jouw webshop naar een hoger niveau

Laat onze experts jouw Magento-winkel optimaliseren of upgraden naar de meest recente stabiele en veilige versie. Voor maximale prestaties. Upgraden in combinatie met optimaliseren van een webshop is een belangrijk onderdeel die niet over het hoofd mag worden gezien. De snelheid en gebruikerservaring van jouw winkel zijn ontzettend belangrijk en heeft invloed op de inkomsten, ook je posities in de zoekresultaten zijn een onderdeel hiervan.

Studies tonen aan dat 42% van de consumenten een website verlaat als het langer dan 3 seconden duurt om te laden en dat snellere sites meer inkomsten genereren. Simpel gezegd, een trage site is een tragere verkoop.

Vicus verlengt de ondersteuning voor Magento 1.

Magento 1 ondersteuning >
Conversie optimalisatie Magento

Conversies van je Magento webshop verhogen.

Ik wil meer omzet >

Vicus helpt bij migratie van je Magento 1 naar Magento 2.

Upgrade naar Magento 2 >

Onsite verbeteringen

Gebruiksvriendelijkheid testen

Vicus begint met het testen van de home page, categorie pagina's, product pagina's en shoppingcart. Deze tests worden gedaan met echte gebruikers en gebaseerd op de tests stellen wij verbeteringen voor die gerapporteerd worden.

Pagespeed

Wij geven je inzicht in de prestaties van een pagina op zowel mobiele als desktop-apparaten en geven suggesties over hoe de laadtijd van die pagina kan worden verbeterd.

Checkout optimaliseren

Vicus verhoogt de conversiepercentages door het checkout proces makkelijker en overzichtelijker te maken voor de online gebruiker. Middels een checklijst controleren en testen wij je afrekenproces en je betaalpagina met als doel deze te optimaliseren voor hogere conversiepercentages.

Feedback en reviews

Door het opbouwen van reviews versterk je het vertrouwen tussen de onderneming en consumenten. En wanneer bedrijven gebruikmaken van feedback in reviews inclusief kritische feedback kunnen ze klanten laten zien dat ze daadwerkelijk geven om hun klanten, en hun vertrouwen winnen.

Technische verbeteringen

SEO extensie

Met een SEO extensie los je alle SEO problemen snel op doordat die alle SEO activiteiten op de pagina bestrijkt: van het optimaliseren van kleine pagina-elementen tot het bouwen van een goed doordachte site-architectuur.

Real-Time analytics

Dit is een belangrijk onderdeel van elke webshop om bezoekers en doorklikgedrag in real-time te analyseren, zodat de gewenste resultaten worden behaald. Zoals het plaatsen van een bestelling, of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Magento upgrade

Door de versie van Magento 2 te upgraden wordt Magento 2 een stuk veiliger. Veiligheidsupdates worden uitgegeven als systeemupdates. Hierdoor weet je zeker dat als je de laatste versie geïnstalleerd hebt, je ook alle veiligheidsupdates hebt en dat webshop soepel verder draait.

Betere modules beschikbaar Magento 2

De grootste module-makers hebben inmiddels de belangrijkste extensies in de Marketplace voor Magento 2 ter beschikking gesteld. Denk hierbij aan extensies die bijdragen aan de user experience, conversiepercentage en navigatiemogelijkheden.

Vernieuwde interface Magento 2

Het beheer van je shop is een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo is bijvoorbeeld het aanmaken of aanpassen van een product makkelijker geworden door de sterk verbeterde lay-out. Daarnaast heeft het menu een natuurlijke splitsing gemaakt tussen het systeem- en shopbeheer. Zo bestaat je shopbeheer uit menu-items als Producten, Marketing en Content. Configuratie, belastingregels en algemene voorwaarden komen terug in je systeembeheer.

Verbeterde snelheid Magento 2

Door verbeteringen in de kern van de software zijn de thema’s van Magento 2 een stuk lichter. Verder heeft Magento 2 de mogelijkheid om gemakkelijk gebruik te maken van Full Page Caching (FPC). Met standaard support voor het snellere PHP7 en ondersteuning voor Varnish, waardoor pagina’s nog sneller worden geladen en de server minder belast wordt.

Neem contact op met Vicus!

Magento webshop verbeteren?

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vul nu het contactformulier in!