Zen Cart - the art of e-commerce

On-line verkopen; gebruikersvriendelijk; ontworpen voor on-line winkels

Zen Cart is een e-commerce platform met veel standaardfuncties voor zoekmachine-optimalisatie, cross-sell, upsell, kortingscoupons, cadeaubonnen, nieuwsbrieven, productabonnementen en e-mail nieuwsbrieven.

Webshop cms-systeem met veel mogelijkheden

Met de Zen Cart webwinkel heeft u ook alles voor internationaal zaken doen, want u heeft de keuze uit meerdere talen, verzendmethoden, valuta- en belastingstelsels. U maakt met Zen Cart net zo makkelijk een webwinkel, een online bestelsysteem als een online productcatalogus.

De Zen Cart specialist van Nederland

Zonder overdrijving durft Vicus zich dé specialist in Nederland op het gebied van Zen Cart webshops te noemen. Wij bouwen complexe Zen Cart webshops en kunnen goed in Zen Cart programmeren. Elk probleem c.q. elke uitdaging m.b.t. Zen Cart durven onze specialisten aan!

Daag ons maar uit, wij schrikken niet snel ergens van terug. Vicus beschikt namelijk over een 10 man sterk team van gedreven ICT-ers met passie voor open source software, crm en e-commerce en heeft alle kennis en ervaring in huis om u te verzekeren van een optimaal rendement uit uw Zen Cart webshop. Ook als het moeilijk wordt. Eigenlijk vooral als het moeilijk wordt en er bijvoorbeeld complexe koppelingen met uw back-office gemaakt moeten worden.

Geef Zen Cart in beheer bij de specialisten

Met Vicus laat u geen verkoopkansen liggen en kiest u voor veiligheid:

  • Dagelijks staat ons specialistenteam voor u paraat, zowel voor technische, marketing-, verkoop- als inhoudelijke ondersteuning.
  • Onze experts ondersteunen u o.a. met ons E-commerce Succes Model.
  • Vicus zorgt voor een perfecte integratie met uw logistieke en administratieve boekhoud- of ERP software.
  • Vicus zorgt voor upgrade en reparatie van defecte of gehackte installaties.
  • Wij verzorgen sinds 2005 gespecialiseerde Zen Cart hosting.

Zen Cart referenties

Vicus heeft sinds 2006 vele Zen Cart webshops gebouwd voor vele klanten. Voor kabeltje.com bijvoorbeeld bouwden wij hun e-commerce platform en voor Burton Car Company verzorgden wij het internationale e-commerce platform met koppeling naar Navision. Groothandel Jan van der Leek koppelde wij in 2006 al aan King business software.

 
Burton-Car-Company_logo_1200x628_comp.jpg
"Dankzij het multishop e-commerce platform van Vicus hebben wij meer omzet en tijdwinst, dus meer ruimte voor onze ambities!"

Iwan Göbel, directeur Burton Car Company

 

Gebruikersvriendelijk en zeer stabiel

Zen Cart is een gebruiksvriendelijk en zeer stabiel e-commerce platform. Bijzonder geschikt voor zowel kleine als zeer grote shops. Door de ‘lichte’ programmeerstijl heeft Zen Cart minder systeemcapaciteit nodig dan bijvoorbeeld Magento en draait dus zonder onderliggende systemen zwaar te belasten.

Vicus zorgt voor naadloze koppeling met uw back-office

Als u wilt zorgt Vicus voor koppeling van Zen Cart met uw King Business Software of Microsoft Dynamics Navision systeem. Ook voor koppeling naar andere backend systemen kunt u bij Vicus terecht.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Zen Cart webwinkel

Luuk Roovers, Directeur

Zen Cart kan zich meten. Al menig succesvolle online shop ging u voor.