Vtiger CRM koppeling

Microsoft Exchange is een e-mailserveroplossing van Microsoft. Inkomende, uitgaande, opgeslagen en concept-e-mails, agenda's van het bedrijf - alles wordt gedaan via Microsoft Exchange en opgeslagen op de server, zodat je er 24 uur per dag toegang toe hebt. Vicus koppelt Microsoft Exchange met je vtiger CRM systeem.

Genereer meer leads, converteer en optimaliseer jouw marketing met een vtiger SharpSpring koppeling. Vicus assisteert bedrijven met de automatisering en ondersteund de vtiger SharpSpring koppeling.

Dit verbeterd de marketing processen binnen een bedrijf en zorgt voor een goede structuur en snelle werkwijze. De vtiger SharpSpring koppeling biedt veel voordelen en kan gemakkelijk geïmplementeerd worden door Vicus.

Waarom vtiger aan SharpSpring koppelen?

Door vtiger CRM aan SharpSpring te koppelen heb je snelle toegang tot alle data en kunnen medewerkers processen veel sneller afwikkelen. Het systeem synchroniseert automatisch in de frequentie die past bij het proces.

Zo heb je gelijk toegang tot alle data die je nodig hebt om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Voordelen van vtiger CRM aan SharpSpring koppeling

Waar het SharpSpring marketing automation platform je helpt om meer leads te genereren, helpt vtiger de salesafdeling om deze leads goed op te volgen. Zijn deze leads tijdelijk wat minder actief dan kan de marketingafdeling met SharpSpring de betreffende lead weer nurturen totdat ze weer interessant zijn om met sales contact op te nemen.

De vtiger SharpSpring koppeling helpt bedrijven hun marketing- en verkoop processen te automatiseren zodat er meer leads worden gegenereerd en die worden omgezet in sales om een hoger rendement te optimaliseren. Geheel in lijn met het JourneyFunnel model van Vicus.

  • Hogere ROI
  • Synchroniseert automatisch
  • Alle informatie op één platform
  • Eigen dashboard
  • Geen gebruikerskennis nodig

Vicus ondersteund en helpt met het verbeteren van bedrijfsprocessen zodat jij je kan focussen op klanten en leads.

Ga terug