Uitbreidingsmodule voor vtiger CRM (veb-companydata-creditdevice-5000)

Bedrijfsgegevens opvragen en bijhouden

zodra je op opslaan klikt heb je een ingevuld scherm

Met deze module zoek je eenvoudig organisaties op en vul je hun gegevens eenvoudig aan met gegevens uit Kamer van Koophandel (en optioneel andere dataproviders).

De volgende use-cases worden zowel bij de Lead- als bij de Organisatiemodule in de standaardmodule ondersteund:

1. Vul je crm met gegevens van nieuwe prospects en leads

Maak een nieuwe lead/organisatie aan en zoek direct op naam, kvk-nummer en plaats. Met de gevonden data kan het crm-systeem direct worden gevuld.

2. Pas je crm aan bij bestaande relaties

Pas een bestaande lead/organisatie aan en zoek direct op naam, kvk-nummer en plaats. Met de gevonden data kan het crm-systeem direct worden aangepast. Hierbij wordt de slimme merge-functie aangeroepen en kun je zelf kiezen welke velden leidend zijn (de oude data, of de door de dataprovider aangeboden nieuwe data).

3. Laat je crm automatisch bijwerken

Periodiek (standaard jaarlijks) worden je Leads en Organisaties automatisch gecontroleerd en zo nodig bijgewerkt. Lege velden worden dan aangevuld en een Lead/Organisatie wordt gemarkeerd als er een ander veld is aangepast. Via de standaard filters krijg je de dossiers waarin een aanpassing heeft plaatsgevonden in beeld en je kunt desbetreffende dossiers dan bijwerken (zoals bij punt 2). je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat gegevens worden overschreven die je zelf handmatig hebt gecorrigeerd.

Standaard gegevensset

Standaard worden maximaal 5.000 dossiers (Leads+Organisaties, Fair Use Policy) in je crm systeem bijgehouden. Indien je meer dossier in je crm hebt dan geldt een meerprijs.

Onderdeel Velden in dossier
Organisatie Organisatienaam, Handelsnamen, Aantal medewerkers
Adres Vestigingsadres, Postcode, Plaats, Land, Postadres, Postcode, Plaats, Land
Contactinformatie Telefoonnummer, Fax nummer, Mobiel telefoonnummer, E-mailadres, Website, Niet-emailen indicator
KvK dossier Registratienummer, Vestigingsnummer, BTW nummer EU, Rechtsvorm, Datum oprichting, SBI-code, SBI-omschrijving

 

Gerelateerde modules

Ga terug