Uitbreidingsmodule voor vtiger CRM (Twee-dimensionale-widget)

Twee dimensionale widget

Deze module geeft statistische gegevens weer op basis van een specifiek aangepaste filter, in een configureerbare tabelindeling.

Heb je ooit een mogelijkheid gehad om gegevens in tabelformaat weer te geven tegen 2 velden van de module, in de startpagina widget bouwen we een 2 dimensionale widget om statistische gegevens weer te geven op basis van een specifiek aangepaste filter, in een configureerbare tabelindeling. Je kunt bijvoorbeeld een filter maken om alle opstaande problemen in een bepaald project op te halen. Vervolgens configureer je de widget om de statistische gegevens over deze verzameling problemen weer te geven in een tabel met configureerbare assen bijvoorbeeld Assignee versus Issue Type.

  1. Widgetconfiguratiegedeelte op de startpagina

Er is een optie om widget toe te voegen vanuit het menu "Widget toevoegen" op de startpagina en een optie om selecteer "2D widget" die de optie opent zoals hieronder vermeld.

  1. Tabelindeling gegevensweergave in widget

Na de configuratie wordt de widget op de startpagina weergegeven, voor de geselecteerde module en velden met een aangepaste filter word overwogen die gegevens te filteren tegen de voorwaarde die wordt genoemd in de aangepaste filter.

 

Gerelateerde modules

Ga terug