Uitbreidingsmodule voor vtiger CRM (vt-profilescoring)

Lead- en profielscoring

Wanneer je met veel leads werkt waarbij een deel van de leads of prospects belangrijker zijn dan de andere, wil je de leads of prospects op basis van score groeperen om de de juiste prioriteiten in je organisatie te kunnen stellen.

De lead- en profielscore module is ontwikkeld om verkoopteams te helpen zich te concentreren op leads/prospects met een hogere score (dus hoge kans van succes).

Lead Scoring ook wel Profile Scoring is een systematische manier om de aantrekkelijkheid van een (potentiële) klant vast te leggen. Op basis van kenmerken zoals bedrijfsgrootte, omzet, aantal werknemers en bedrijfswaarden zijn. Elk kenmerk kan verschillende niveaus van belangrijkheid hebben. Het is dus logisch om scores toe te wijzen op basis van hun belang.

Profile score op record bekijken

De Profile Score module wordt gebruikt om de score op het record weer te geven als een gekleurde ster zodat je de score als gebruiker gemakkelijk kunt zien.

Score berekend

Wijs de score toe voor elke waarden die attribuut kan nemen (je kunt attributen en waarden aanpassen door standaardwaarden toe te voegen, te verwijderen en te wijzigen).

Let op! Er is geen limiet op de score, maar je kunt geen negatieve waarde toewijzen.

Stel de profielbeoordeling in met de minimale score voor elke sterbeoordeling. Als je tevreden bent met de configuratie, druk dan op opslaan.

Ga terug