Uitbreidingsmodule voor vtiger CRM (vt-webmgr-signing)

Digitaal tekenen werkorder

Ben je een dienstverlenend bedrijf en heb je medewerkers op de weg? Dan is het digitaal tekenen van werkbonnen de perfecte uitkomst.

Met deze tool binnen vtiger kunnen jouw medewerkers na oplevering van de dienst of het product de klant vragen direct een digitale handtekening te zetten op de meegebrachte iPad of Android tablet.

Koppeling met verkooporder in vtiger

De handtekening wordt als afbeelding opgeslagen samen met de gegevens van de werkbon en geografische gegevens. Hierdoor is ook de locatie van ondertekening altijd te achterhalen.

Het ingevulde formulier op de tablet wordt digitaal doorgeschoten naar vtiger CRM. De informatie wordt toegevoegd aan de verkooporder in vtiger. Vervolgens kan de getekende werkbon als PDF uit vtiger worden doorgestuurd naar de klant.

Jouw voordeel: je bespaart tijd omdat je nu achteraf geen formulier meer hoeft te verzenden en moet worden ondertekend.

Bespaar tijd door jouw werkbonnen digitaal te laten ondertekenen

Voegen een foto toe

Bij opgeleverd werk is het vaak handig en in een enkel geval onmisbaar om een foto aan het dossier te kunnen toevoegen. Met deze add-on gaat dat in één handeling door.

 

Extra informatie, diensten of producten

Optioneel kun je nu ook extra informatie laten toevoegen of zelfs extra producten en diensten selecteren. Deze worden dan ook direct verwerkt in de werkorders. Hierbij is ook maatwerk mogelijk

Gerelateerde modules

Ga terug