Uitbreidingsmodule voor Magento ()

OneStepCheckout voor Magento

OneStepCheckout uitleg in schema
Magento OneStepCheckout uitleg in schema

We zien stijgende conversies met het vereenvoudigen van het afrekenproces tot één pagina in Magento. Dit kan op verschillende manier worden gerealiseerd.

De makkelijkste manier is het implementeren van de OneStepCheckout module. De Magento OneStepCheckout verandert het afrekenproces in Magento ecommerce. Het belangrijkste is dat het de standaard zes stappen van Magento terugbrengt tot één stap.

De totalen en prijzen worden dynamisch via AJAX in de pagina aangepast als de verzend- en betaalmethodes worden gekozen.

De webwinkel bezoeker vult zijn adres in en kiest de verzend- en betaalmethoden om dezelfde pagina binnen jouw Magento webstore in plaats van stapje voor stapje in het reguliere Magento proces.

Afrekenen op één pagina in Magento


Standaardmodule om toe te voegen op elke webshop. Verhoogt de conversie!

Helenus de Rijke, directeur
Screenshot Magento standaard checkout in 6 stappen
Magento standaard checkout in 6 stappen

Hogere conversie

Het verbeteren van het afrekenproces resulteert voor webshop eigenaren in meer afgerekende orders, meer verkopen en heeft dus een directe impact op de opbrengsten onder de streep.

Daarbij is Magento OneStepCheckout module een eenvoudige technische ingreep. Hiermee wordt zeer efficiënt het aantal afhakers gedurende het afrekenproces in Magento gereduceerd.

Andere One Page Checkout?

Er zijn meer modules die hetzelfde beogen. Echter we hebben niet met alle modules positieve ervaringen. Deze module is in onze optiek de mainstream voor Magento en dus voor lange termijn een betere keuze.

Ga terug