X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Landingpages diverse oplossingen

Magento webshop

Magento webshop - Magento is een van de meest gebruikte e-commerce systemen ter wereld. 28% van de Nederlandse Markt heeft een of meerdere Magento webwinkels.

Magento commerce

Magento commerce - Magento commerce is een functierijk, professioneel Open Source e-commerce oplossing. Met Magento kies je als organisatie voor een platform dat meegroeit met jouw bedrijf. Magento's intuïtieve beheer interface bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools om...

Magento themes

Magento themes - Magento themes zijn professionele ontwerpen voor een webshop. Met deze themes wordt veel tijd bespaard op het gebied van ontwerpen, hierdoor kan de gebruiker snel aan de slag met de webshop. Vicus biedt de keuze uit meer dan 600 kant-en-klare themes.

Magento demo

Magento demo - Wilt u een Magento webshop beginnen of overweegt u over te stappen naar Magento? Vraag uw Magento demo aan om een indruk te krijgen van uw toekomstige webshop. Samen met u lopen we door de Magento demo heen, beantwoorden al uw vragen en voorzien u van advies.

Magneto

Magneto - Magento commerce is een functierijk, professioneel Open Source e-commerce oplossing. Met Magento kies je voor een platform dat meegroeit met jouw bedrijf. Magento's intuïtieve beheer interface bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools om winkeliers de...

Vtiger CRM software

Vtiger CRM software - Vtiger CRM software is het best aangeschreven open source Customer Relationship Management systeem voor kleine tot middelgrote organisaties. Vtiger CRM software helpt u bij het besparen van kosten en het verhogen van de omzet door optimalisatie van marketing-, verkoop- en klantenserviceprocessen.

VtigerCRM

VtigerCRM - Iedere dag vindt in uw organisatie volop interactie plaats met leads, klanten en leveranciers. Met een goed CRM-systeem én de juiste implementatie krijgt u inzicht en grip op leads, prospects, relaties en klanten.

Nederlandstalig CRM - Om een Nederlandstalig CRM aan te kunnen bieden zal Vicus de juiste vtiger versie, patch bestanden, Nederlandse vertaling en eventueel benodigde plug-ins downloaden. Vervolgens verzorgt Vicus de installatie en configuratie van vtiger zonder licentiekosten.

CRM software for ecommerce

CRM software for ecommerce - Vtiger en Magento koppelen zorgt voor een soepele bedrijfsvoering. De webshop is uitermate geschikt om uw producten en/of diensten online te verkopen en met het CRM systeem wordt de bijhorende data netjes geordend.

Open source CRM

Open source CRM - Bij een open source CRM systeem is de broncode vrij beschikbaar. Hierdoor kan het systeem aangepast worden zodat het naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen. Er kan gemakkelijk ingespeeld worden op de nieuwste technieken en ontwikkeling in de markt.

Magento Nederland

Magento Nederland - Magento's intuïtieve beheer interface bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogus-management tools om winkeliers de mogelijkheid te geven om sites te bouwen die zijn afgestemd op hun unieke zakelijke behoeften.

Online CRM

Online CRM - Een online CRM systeem is een CRM systeem waarmee “in de cloud” gewerkt kan worden. Hierdoor is het niet meer nodig om een CRM systeem te installeren op de hardware die gebruikt wordt door de organisatie. Steeds meer organisaties beginnen de voordelen in te zien van het opslaan van gegevens...

CRM systemen

CRM systemen - CRM systemen bieden organisaties handvaten om te kunnen groeien. CRM systemen stellen de gebruiker in staat om de focus te leggen op relaties met prospects, klanten en leveranciers. Hierdoor wordt de winstgevendheid verbeterd, de grootste winstgevendheid wordt behaald op het gebied van...

Vtiger CRM open source

Vtiger CRM open source - Vtiger CRM open source beschikt over een toegankelijke broncode waarmee de software aangepast, gekopieerd en gedistribueerd kan wordenzonder dat er rechten etaald moeten worden aan de ontwikkelaars. Een vtiger CRM open source is daarom naadloos aan te sluiten op jouw bedrijf en bedrijfsprocessen.

Magento connector

Magento connector - Een Magento connector kan worden gezien als een stekkerdoos waarmee bijvoorbeeld webshops, kassasystemen, CRM-systemen, ERP-software en CMS gekoppeld kunnen worden. Een Magento connector wordt mogelijk gemaakt door VOSBA e-solutions middleware. VOSBA is in 2006 door Vicus ontwikkeld en dient als...

CRM pakket

CRM pakket - Het CRM pakket van vtiger draait voornamelijk om het beheren van klant- en relatiegerichte processen. Het vtiger CRM systeem legt alle relatie gerelateerde informatie vast. Met een goed CRM systeem én de juiste implementatie krijgt u grip en inzicht op leads, prospects, relaties en klanten.

Social CRM

Social CRM - Social CRM is anno 2016 het antwoord op de toenemende concurrentie, mondigere klanten en nieuwe technologieën. Social CRM wordt gebruikt om een bestaande klantrelatie op te bouwen, terwijl tegelijkertijd de klantbetrokkenheid wordt verhoogt. Reguliere CRM systemen helpen bedrijven om klantrelaties...

Open source CRM Nederlands - Open source CRM Nederlands is een Nederlandstalig CRM systeem van vtiger. Open source betekend dat de broncode beschikbaar is voor de gebruiker. U heeft daardoor de mogelijkheid op het systeem op uw bedrijf en bedrijfsprocessen te laten aansluiten.

Dynamics NAV CRM

Dynamics NAV CRM - Met een Dynamics NAV CRM profiteer je van de voordelen die een ERP- en CRM-systeem te bieden hebben. Middels deze koppeling worden waardevolle klantgegevens en orderinformatie bewaard zonder dat verschillende teams binnen uw bedrijf elkaar in de weg zitten.

Dynamics CRM vervangen - Dynamics CRM is niet voor iedereen een prettig product. Vicus biedt met vtiger CRM een prima alternatief dat samenwerkt met jouw Dynamics ERP systeem. vtiger CRM aan Dynamics voor een optimaal verkoopproces.

eCommerce softwaresysteem

eCommerce softwaresysteem - Magento eCommerce is de ideale Open Source eCommerce voor winkeliers. Magento eCommerce software is een flexibel instrument om de online winkel functioneel te houden. Vicus biedt een prima tool voor Open Source eCommerce

e-marketing relatiebeheer

e-marketing relatiebeheer - Vicus levert gebruiksvriendelijke en geavanceerde Open Source CRM-systemen voor kleine en grote organisaties, waaronder vtiger CRM. Uw online internet marketingstrategie was nog nooit zo effectief, dankzij de online marketing software van Vicus. Ook leverbaar: Magento.

Webwinkel aan ERP - Met uw webwinkel aan uw backend of ERP-systeem heeft u minder werk aan uw webwinkel. Voorraden automatisch bijwerken en verkopen automatisch in uw kassa verwerkt. Vicus koppelt ook uw webinkel aan uw Point of Sale.