X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Overzicht van klanten

Met trots presenteert Vicus een selectie van haar klanten waarvoor wij projecten hebben gerealiseerd.

Proscoop

Vereniging of stichting, Gezondheids- en welzijnszorg

www.progez.nl

Proscoop (Voorheen Progez/Caransscoop) staat voor samenwerking en innovatie in de zorg. De organisatie werkt aan zinnige en zuinige zorg in de buurt. Omdat het anders kan en anders moet. Immers: de zorgvraag neemt toe, de werkdruk loopt op en de geldstroom staat onder druk. Daarom versterkt Proscoop als functionele organisatie de samenwerking tussen zorgprofessionals in de eerste lijn en faciliteit zijde verbinding tussen zorggroepen, gemeenten, welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars en de tweede lijn.

Samen met zorgprofessionals, gemeenten, welzijnsorganisaties, zorggroepen en zorgverzekeraars staat Proscoop voor een belangrijke maatschappelijke opdracht met een 3-ledig doel:

1. Bevordering van de gezondheid en het welzijn van de bevolking

2. Verbetering van de kwaliteit van de zorg

3. Beheersing van de kosten van de zorg

Proscoop maak als regionale ondersteunings strucutuur (ROS) deel uit van het landelijke ROS-netwerk dat bestaat uit 17 'ROS'n en werkt aan samenhangende zorg in alle regio's.

Vtiger zorgportaal voor zorgindebuurt.info

De wens van Proscoop (voorheen Progez en Caransscoop) was een flexibel, gebruiksvriendelijk en vooral logisch CRM-systeem dat als zorgdatabase kon functioneren. De organisatie koos daarom vtiger als...lees meer

Terug