Maak kennis met onze

Partners

MageWorx

MageWorx, opgericht in 2010, is een erkend softwareontwikkelingsbedrijf met meer dan 50.000 trouwe klanten wereldwijd. Het bedrijf biedt een groot aanbod van Magento 1 en Magento 2 extensies.

Mage One

Vicus houdt jouw Magento 1 webshop n de lucht - Als je je Magento 1-shop nog wat langer wilt blijven gebruiken en de veiligheid en compatibiliteit met de huidige technologieën niet wilt missen, kun je gebruik maken van de patches van Mage One in combinatie met een servicepakket van Vicus.

Trustpilot

Trustpilot biedt consumenten een plek om reviews te schrijven, te bekijken en te delen. Veel bedrijven gebruiken Trustpilot om hun service te verbeteren en voor het genereren van meer omzet.

Channable feedmanager

Vicus implementeert je Channable datafeedmanagementtool. De alles-in-één-tool voor onder andere datafeedoptimalisatie, adverteren op marktplaatsen, orderterugkoppelingen, het genereren van dynamische tekstadvertenties en een Analytics-verbinding.

SendCloud

SendCloud helpt online retailers het verzendproces te optimaliseren. In vijf jaar tijd is het bedrijf een van de snelst groeiende tech-bedrijven van Europa.

Jmango360

Vicus biedt met Jmango360 snel en heel betaalbaar mobiele Apps zodat je snel en makkelijk je eigen app bij je doelgroep kunt starten.

Dutchento

Dutchento is sinds 2008 motor achter de Magento community in Nederland. Zonder de inspanning van het Dutchento-team zouden we informatie en events missen.

Arvidi

Vicus werkt met King dealer Arvidi samen bij het implementeren van Magento webshops en crm-systemen aan King-software. Betere marketing, verkoop en service.

Berenschot

Wij werken samen met Berenschot. Al ruim 80 jaar is Berenschot een gerenommeerde naam als organisatieadviesbureau voor de private en publieke sector.

MCC

MCC werkt met een team van specialisten om ondernemers en ondernemingen in het MKB succesvoller te maken door gebruik van slimme automatisering.