Maak kennis met onze

Partners

Byte

Vicus werkt met Byte voor de wat zwaardere Magento webwinkels. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein.

SendCloud

SendCloud helpt online retailers het verzendproces te optimaliseren. In vijf jaar tijd is het bedrijf een van de snelst groeiende tech-bedrijven van Europa.

Arvidi

Vicus werkt met King dealer Arvidi samen bij het implementeren van Magento webshops en crm-systemen aan King-software. Betere marketing, verkoop en service.

Buckaroo

Buckaroo is één van de bekendste Payment Service Providers in Nederland met meer dan 5.000 aangesloten webshops. Vicus en Buckaroo zijn partners sinds 2005.

Berenschot

Wij werken samen met Berenschot. Al ruim 80 jaar is Berenschot een gerenommeerde naam als organisatieadviesbureau voor de private en publieke sector.

Jmango360

Vicus biedt met Jmango360 snel en heel betaalbaar mobiele Apps zodat je snel en makkelijk je eigen app bij je doelgroep kunt starten.

Dutchento

Dutchento is sinds 2008 motor achter de Magento community in Nederland. Zonder de inspanning van het Dutchento-team zouden we informatie en events missen.

Creditsafe

Vicus maakt werkt met Creditsafe voor het verrijken van jouw data. Daardoor zetten we betrouwbare data in je crm-systeem en controleren bestaande gegevens.