MCC

MCC werkt met een team van specialisten om ondernemers en ondernemingen in het MKB succesvoller te maken door gebruik van slimme automatisering.

MCC werkt met Vicus samen voor webshops en crm

Samen met MCC realiseren we complete oplossingen. Vicus verzorgt daarbij webshops en crm en de koppeling met King, MCC het automatiseren van de achterliggende processen.

Daarbij is King Business Software de basis voor uw logistieke & financiële processen. Met familiebedrijf King als drijvende kracht achter deze standaard softwareoplossingen staan zij garant voor continuïteit en schaalbaarheid; of het nu gaat om automatisering van uw magazijnprocessen (zoals orderpicken en replenishment), gegevensuitwisseling met uw transporteur(s), koppeling met uw webshop(s) of geautomatiseerd communiceren met uw toeleveranciers en dit alles geïntegreerd met uw financiële administratie.

Het gebruik van King Business Software kenmerkt zich door een lage TCO (Total Cost of Ownership) door een geïntegreerde databaseoplossing en zelfredzaamheid voor gebruikers op het gebied van functioneel beheer.

Over MCC

MCC is gecertificeerd business partner (dealer) van King Business Software; een standaard oplossing die sinds 1987 wordt ontwikkeld door Quadrant Software (King). King Business Software wordt in Nederland gebruikt door enkele tienduizenden bedrijven tot 250 gebruikers. Samenwerking met King en MCC is gebaseerd op persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Automatisering zit in haar DNA. Met een team van specialisten zijn zij dagelijks aan het werk om ondernemers en ondernemingen in het MKB succesvol(ler) te maken door gebruik van slimme ICT- & automatiseringsoplossingen. Door onze gecombineerde kennis van bedrijfsprocessen (logistiek & financieel), King Business Software (als erkend business partner) en ICT overzien wij uw automatiseringsproject van A tot Z.Samen uitgevoerde projecten

Ga terug