Mage One

Vicus houdt jouw Magento 1 webshop n de lucht - Als je je Magento 1-shop nog wat langer wilt blijven gebruiken en de veiligheid en compatibiliteit met de huidige technologieën niet wilt missen, kun je gebruik maken van de patches van Mage One in combinatie met een servicepakket van Vicus.

Magento1 veilig voortzetten

Mage One zorgt vanaf juli 2020 voor Magento 1 patches . Beveiligingspatches, evenals PHP-, MySQL- en Apache-patches zijn gepland.

Vicus installeert deze patches voor haar klanten op de Magento 1 webshops. Daarnaast zorgt Vicus ervoor dat de Magento webshop blijft draaien op een hosting platform en dat het onderhoud van de Magento webshop gewaarborgd is. Magento webshops blijven nog circa 2 jaar in de lucht wat ons betreft.

Neem contact met ons op als je gebruik wilt maken van onze patch service.

Over Mage One

Als je je Magento 1-shop nog wat langer wilt blijven gebruiken en de veiligheid en compatibiliteit met de huidige technologieën niet wilt missen, kun je gebruik maken van de service van Mage One. Mage One is een bedrijf dat is opgericht om de ondersteuning voor Magento 1 uit te breiden nadat Adobe in juni 2020 End of Life (EOL) heeft aangekondigd.Tags: Veilig en betrouwbaar

Ga terug