Creditsafe

Vicus maakt werkt met Creditsafe voor het verrijken van jouw data. Daardoor zetten we betrouwbare data in je crm-systeem en controleren bestaande gegevens.

's Werelds meest gebruikte krediet- en bedrijfsinformatie leverancier

Creditsafe´s bedrijfs- & directeursrapporten maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 240 miljoen bedrijven wereldwijd. Op basis van de uitgebreide rapporten kunnen snelle en onderbouwde zakelijke beslissingen worden genomen.

Over Creditsafe Nederland

Met behulp van de Creditsafe database is het mogelijk om uw klantacceptatie eenvoudig en snel aan te scherpen. Alle informatie om een weloverwogen zakelijke beslissing te maken is direct online opvraagbaar. Denk hierbij aan correcte directie- en bedrijfsgegevens, kredietscores en limieten, concernstructuren, betalingservaringen, media berichten, debiteuren monitoring en nog veel meer.

Creditsafe opereert internationaal en heeft maar liefst 16 kantoren verspreidt over Europa, Amerika en Azië. De database van Creditsafe breidt zich elk jaar uit en wordt continu verrijkt met relevante informatie.

Op het moment telt de Creditsafe groep ruim 90.000 klanten en worden er gemiddeld 13 rapporten per seconde opgevraagd in de Creditsafe database.Ga terug