Credits

Deze site hebben we kunnen bouwen dankzij de beschikbaarheid van Open Source software en veel vrij beschikbare modules, beeldmateriaal en icons.

Afbeeldingen

De foto's op deze website zijn deels gemaakt door Vicus medewerkers, deels door derden en deels door onze klanten ter beschikking gesteld. Een deel van de foto's en afbeeldingen hebben wij aangekocht.

In elk van de gevallen is copyright van toepassing. De rechten liggen bij de eigenaars van de respectieve werken. Het is niet toegestaan afbeeldingen zonder toestemming van de respectievelijke eigenaren te gebruiken in welke vorm dan ook.

Icons

Contao CMS

Deze website hebben wij gebouwd in het Contao CMS (voorheen TYPO light). Een open source CMS dat in Nederland wat minder bekendheid geniet. Contao combineert de voordelen van TYPO3 (professioneel content management) en WordPress (gebruiksgemak).

Bij oprichting van Vicus startte wij met Joomla! CMS. In 2008 stapten wij over naar TYPO3. Vrij snel gevolgd door een aanvullende BLOG omgeving op basis van WordPress. Per 2017 werken we met Contao CMS, ook weer in combinatie met WordPress waar nog steeds heel veel blogs in staan.