Vicus update maart 2019

Lees meer...

Vicus update april 2018

De AVG/GDPR komt er aan, vtiger heeft inmiddels versie 7.1 uitgebracht en Magento 2 is een stuk stabieler. Steeds vaker is er de vraag naar Apps en 20 april staan we in Ahoy.

Lees meer...

Vtiger update mei 2017

In de vtiger update van mei valt veel te lezen over slimme automatisering. Organisaties kiezen voor slimme automatisering en verbeteren daarmee niet alleen hun marketing, verkoop, klantenservice en relatiebeheer. Ook verkrijgen zij beter inzicht in het gedrag, de kwaliteit en de interesses van prospects en klanten. Een win-win situatie, waarmee consumenten beter bediend kunnen worden en andersom het klantvertrouwen, de klanttevredenheid en uiteindelijk de omzet stijgt.

Lees meer...

Vicus update maart 2017

In deze Vicus update diverse berichten over hoe je jouw organisatie kunt laten groeien. Je leest meer over tijd besparen met het online inschrijfsysteem voor cursussen en opleidingen op basis van vtiger CRM en de invloed van klantbeoordelingen op jouw conversie. Bovendien behandelen we de klantcase van De Zwerm Groep die een mooie groei realiseren door onder meer de dienstverlening van Vicus.

Lees meer...

Vicus Magento e-commerce nieuws

Vicus komt met wat nieuws in 2017. In de Vicus Magento e-commerce nieuwsbrief brengen we webwinkeliers 4x per jaar op de hoogte van ontwikkelingen rondom Magento en e-commerce. In de eerste editie meer over marketing automation voor webshops.

Lees meer...

Vtiger update februari 2017

Wat veel organisaties nog niet weten is dat vtiger CRM voor MKB ook uitermate geschikt is voor procesoptimalisatie. In deze eerste Vicus update van 2017 meer over kwaliteitsbeheersing van het productieproces en positieve invloed op leveringen en het verbeteren van de klantervaring.

Lees meer...

Vicus update februari 2017

Organisaties kunnen groeien door gebruik te maken van slimme (proces)automatisering. Slimme procesautomatisering zorgt voor het verbeteren van jouw marketing, verkoop- en klantenservice, het realiseren van positievere klantervaringen en meer omzet. In Vicus update februari 2017 meer over slimme procesautomatisering.

Lees meer...

Vtiger update oktober 2016

Vtiger is het CRM systeem voor MKB organisaties van 5-100 medewerker. Compleet, flexibel en eenvoudig en uit te breiden met door Vicus ontwikkelde vtiger modules.

Lees meer...

Vicus update september 2016

In deze derde Vicus update van 2016 meer over het iCMG awardwinnende JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser.

Lees meer...

Vicus update juli 2016 Magento aan King

Vicus ontzorgt bedrijven in het MKB door webshops en CRM systemen aan iedere versie van King te koppelen. In deze Vicus update alles over vtiger CRM en Magento webshops aan King.

Lees meer...

Vtiger update juni 2016

In de 2e vtiger update van 2016 leest u meer over aanvullende modules binnen vtiger: GEOtools, digitaal handtekenen van werkbonnen en de vtiger MailChimp koppeling.

Lees meer...

King update mei 2016

Vicus helpt organisaties met het verbeteren van marketing, verkoop en klantenservice processen door de implementatie van vtiger CRM, de bouw van Magento webshops en de integratie tussen beide systemen.

Lees meer...

Vicus update mei 2016

In deze nieuwsbrief meer over ons JourneyFunnel©Model waarmee wij uw verkoop, marketing en klantenserviceprocessen nog verder helpen te verbeteren. Tevens brengen wij u op de hoogte over een actueel thema: cybercrime, informeren wij u over onze nieuwe klanten, en presenteren wij klantcases van NCCW (vtiger), Karabag en Tierolff (Magento).

Lees meer...

Nieuwsbrief Vtiger maart 2016

Het jaar is nog maar net gestart en u wilt, net als alle andere ondernemers, van 2016 een productiever en succesvoller jaar maken dan het voorgaande. Dat kan met de modules en functionaliteiten binnen vtiger. In deze eerste nieuwsbrief van het jaar informeren wij u over verholpen bugs en nieuwe functionaliteiten binnen vtiger 6.4. Ook introduceren wij de module Sales Targets. Met deze module heeft u continue inzicht in de voortgang van uw gerealiseerde versus vooraf gestelde verkoopdoelstellingen.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus februari 2016

De eerste maand van het jaar is achter de rug. Bedrijven zijn druk in de weer om ook komend jaar een mooie groei te realiseren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ontwikkelingen rondom Magento 2, de voordelen van een overstap naar vtiger versie 6 en de blog een weerspiegeling op de toekomst volgens Vicus.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus december 2015

In deze nieuwsbrief het succesverhaal van Vervangingsmarkt.nl, een udate over Magento en meer informatie over team-Vicus. Wij brengen u bovendien met de WebVisitAnalyser een nieuwe manier om Marketing en Sales Automation effectief aan te pakken.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus december 2014

Het is bijna Kerst en het jaar is bijna voorbij. We verwelkomen veel nieuwe klanten en hebben de nodige webshops en crm-systemen live gezet. Lees de klantcase van kachelspecialist Dutry & Co en Bakkende Bakkers Groenendijk.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger juni 2014

We verwelkomen nieuwe klanten en introduceren vtiger 6. Terugblik naar 2005 en uitleg over de vtiger workshops.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus mei 2014

Nieuwe klanten zoals nultien, Bakkende Bakkers Groenendijk, Pelikan Hardcopy, MKB Fonds, Wijnhandel Slijterij Brouwer, Vase the World en T&V Food vonden de weg naar Vicus. Maak kennis met Docdata en nieuwe versies van Magento en vtiger.

Lees meer...

Nieuwsflash Vicus 26 maart vtiger 6 demo middag

Vicus organiseert op woensdagmiddag 26 maart een vtiger demo middag. We presenteren in vogelvlucht de mogelijkheden van het vtiger crm-systeem, zowel marketing, verkoop als klantenservice. Er is ook ruimschoots de tijd voor vragen.

Lees meer...

Nieuwsflash Vicus 19 maart WebWinkel Inspiratiedag

Vicus staat met haar partners op de Webwinkel Inspiratiedag op 19 maart 2014 aan het Veluwemeer.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger februari 2014

In deze vtiger special aandacht voor vtiger 6.0 en een aantal veel gevraagde vtiger add-ons ofwel uitbreidingsmodules.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus februari 2014

Nieuwe klanten waaronder Multifast, Blue Wave, BWaste en Yamipets daarnaast verslag van de Webwinkel Vakdagen, Klantcase N&n Partners, Kennismaking Sisow, Feedback Company, vtiger 6 en de Webwinkel Inspiratie Dag

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus november 2013

Na de nominatie van onze VOSBA e-solutions middleware door iCMG was het een drukke periode bij Vicus. We werden overstelpt met reacties en dat leidde tot mooie nieuwe projecten en daarmee weer doorontwikkeling van onze VOSBA e-solutions middleware.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vtiger CRM juli 2013

Nieuwsbrief over Vtiger in een e-commerce omgeving, Vtiger als alternatief voor Dynamics CRM, de Vtiger GEO module, kennismaking met nieuwe klanten van Vicus en onze dienstverlening tijdens de zomervakantie.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus juni 2013

In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over mooie projecten en verwelkomen weer nieuwe klanten voor onze Magento, Zen Cart en Vtiger CRM oplossingen al dan niet met koppeling aan King of Navision. Bovendien vertellen hoe trots wij zijn op de 5 "oscar" nominaties voor onze VOSBA middleware; een fantastische externe waardering voor onze visie op integreren.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vtiger CRM april 2013

Is vtiger CRM de beste oplossing voor uw bedrijf? Wij informeren en adviseren u graag. Of bent u al bekend met vtiger, maar wilt u nog veel meer uit alle mogelijkheden halen die dit - als beste geteste - CRM-systeem biedt? Ook dan helpen we u verder. Als meest ervaren vtiger partner van Nederland is geen vraagstuk ons te gek!

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus april 2013

Nieuws over de vtiger security patch, VOSBA middleware versie 5, kunstzinnig in beeld via Dropstuff, Klantcase: MultiCopy: "Een CRM-systeem dat voor ons werkt!", 7 Zen Cart ‘must have’ modules en ‘Video in e-commerceland’.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus februari 2013

Ook afgelopen jaar is Vicus volop gegroeid. Kijkend naar de uitdagende opdrachten die wij vorige maand al mochten ontvangen, zal er ook in 2013 voor ons geen sprake zijn van crisis of een dip. Integendeel.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus december 2012

Openingstijden, enkele nieuwe klanten, voorinformatie over vtiger 6.0

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus oktober 2012

We zijn er stil van..... Het was even stil vanuit Vicus. Steeds meer organisaties weten de weg naar Vicus te vinden. Na de zomervakantie verwelkomde wij een record aantal nieuwe klanten zowel voor de implementatie van CRM als webshops. Voor Vicus een geweldige start na deze mooie zomervakantie!

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus juni 2012

Nieuwsbrief van Vicus over Embedded ERP voor Magento van het franse Maison du Logiciel, Verslag van de BadVak en Meet Magento. Sophie versterkt ons team en multishop met Zen Cart of Magento?

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM mei 2012

Het is al een paar weken voorjaar, maar dat is nog nauwelijks te voelen. Mogelijk krijgt u het warmer van de vrijgave van vtiger 5.4. Naast veel verbeteringen in de gebruikersvriendelijkheid ook enkele nieuwe functies. Daarnaast aandacht voor de autobranche, vtiger als offertegenerator en de add-on voor het registreren van betalingen.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus april 2012

Vicus is Magento dienstverlener sidns 2007, SEO, SEA en andere internetmarketing, CRM aan King, Snoobi, vtiger 5.4 en waarover wilt u een seminar volgen?

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM april 2012

De lente is begonnen en dat merken we. Met een passende klantcase deze keer. vtiger voor procesoptimalisatie van een succesvol hoveniersbedrijf. Daarnaast weer een mooie plugin in de kijker, vtiger 5.4 en vtiger komt in de wereldtop van CRM madness

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus maart 2012

Kabeltje wint weer de Thuiswinkel Award, Vicus beleeft toptijden, de naam Vicus, bellen via je CRM, Dynamics NAV ecommerce oplossing en meer over de vtiger-Magento webshop.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM maart 2012

In deze vtiger nieuwsbrief aandacht voor de ESF subsidie, Google Maps, vtiger Hosting, koppeling met King, vtiger CRM voor installateurs en nog veel meer!

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus februari 2012

Nieuwsbrief in het teken van succes. Er is feest bij een aantal klanten van Vicus. Banken schenken vertrouwen en Europa kent ESF subsidies toe.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM januari 2012

In deze vtiger special meer informatie over de mogelijkheden van vtiger CRM in Nederland. Over Navision, Microsoft Exchange, SSL, documentbeheer. Stel nu ook zelf online uw vtiger configuratie samen!

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus januari 2012

Blauwe Maandag ligt achter ons en we kunnen er weer tegenaan. Vicus E-commerce en CRM nieuws met Trends in ecommerce software, Magento multishop klantcase en Cross-site analytics.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM december 2011

Goede redenen om voor vtiger te kiezen, integraal werken met CRM, verbeteringen in vtiger 5.3, vtiger add-ons, CRM met VoIP, Klantcase De Zonnnefabriek en meer actueel vtiger nieuws.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus december 2011

bescherm u tegen hackers, bereid u voor op de feestdagen, hoe verder in 2012?

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM november 2011

Laatste nieuws over vtiger CRM 5.3, actuele klantcase, vtiger CRM aan King

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus oktober 2011

koppeling Magento met King software beschikbaar, klantcase: Annadee, hoge waardering voor seminars.

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM oktober 2011

In deze nieuwsbrief informatie specifiek over vtiger CRM. een preview op vtiger 5.3, beveiliging, en de combinatie van vtiger met phpList.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus september 2011

Aandacht voor webshophouders met de laatste nieuwtjes, klantcases en het seminar aanbod

Lees meer...

Nieuwsbrief vtiger CRM september 2011

het laatste nieuws op vtiger CRM gebied, maak kennis met vtiger CRM tijdens de seminars

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus augustus 2011

De vtiger CRM en e-commerce seminars bij Vicus zijn weer begonnen, laatste nieuws over vtiger Nederland. Vicus zorgt voor meer succes met uw webshop en CRM.

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus juni 2011

De nieuwe website van vtiger is gelanceerd, open dag Vicus was een groot succes, bezetting tijdens de zomervakantie, gemaakt in Amersfoort

Lees meer...

Nieuwsbrief Vicus maart 2011

Het belangrijkste nieuws in deze nieuwsbrief is de verhuizing van Vicus naar een groter pand en het winnen van de Thuiswinkel Award door Kabeltje.com, een van onze succesvolle klanten.

Lees meer...

Nieuwsbrief WebWinkelVakdagen 2011

Opvallende trends op de webwinkelvakdagen waren: de focus op een betrouwbare uitstraling, de inzet van logistiek dienstverleners, innovaties op het gebied van mobiele marketing en betaalsystemen. Op het gebied van marketingterminologie is met name de term ‘inbound marketing‘ hot.

Lees meer...

Ga terug