Colofon    Nieuwsbrief vtiger juni 2014
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Nederland kruipt uit de crisis en oranje scoort punten. Menig ondernemer voelt prikkels om de marketing- en verkoopteams uitdagende targets te geven, maar dan wel ondersteund met een goed hulpmiddel voor marketing en verkoop.

Welkom nieuwe vtiger CRM gebruikers

Wij begroeten weer een aantal nieuwe klanten die voor vtiger en de ondersteuning van Vicus hebben gekozen.

Onder andere adviesbureaus Over Morgen en Majada, handelsbedrijf Pelikan Hardcopy, reclamebureu Pro Motion Pictures, internetbedrijven Sping en ConversionFlow, Horecabedrijf Kookpunt, installatiebedrijf SV Solar en financieel dienstverlener MKB fonds.

Maar ook enkele bestaande e-commerce klanten zoals autobedrijf Jan Hop en groothandel in ijzerwaren Onkenhout stapte recent over naar vtiger.

Verbeter de relatie met je klant met vtiger

Naast ondersteuning voor marketing en verkoop bevat vtiger alles om de relatie met je klant te verstevigen. Van klantenkaart tot ticketsysteem en FAQ tot uitgebreid online klantportaal.

Wil je ook vtiger door Vicus goed laten inrichten voor een beter resultaat en meer tevreden klanten? Neem dan nu contact met ons op via telefoon 0334611196 of per e-mail via sales@vicus.nl.

Ruim 150 vtiger implementaties sinds 2005

Je hoeft ons niet uit te leggen wat je crm-systeem moet kunnen. Vicus denkt mee over je business en bedrijfsprocessen. Na een intensieve workshop richten wij je vtiger-systeem zo optimaal mogelijk in.

Vicus verzorgt sinds 2005 crm-implementaties voor adviesbureaus, zakelijke-, facilitaire-, juridische- en financiële dienstverleners, autobedrijven, uitgevers, handels- en productiebedrijven, organisaties voor gezondheids- en welzijnszorg en installateurs. Een goed moment om onze ervaringen op een rijtje te zetten.

Stap nu over naar vtiger 6!

Als je nog niet met vtiger 6 werkt dan mis je iets! Gebruikers ervaren een prettiger interface en het invoeren van gegevens gaat veel makkelijker.

Eind 2014 stoppen wij met het ondersteunen van versies die ouder zijn dan 5.4. Gebruik je nog een oudere versie? Neem dan snel contact op met Vicus om je systeem up-to-date te laten maken!

Dienst in beeld: de vtiger workshop

Een citaat: "De adviseur van Vicus die de workshop leidde bleek zeer kundig en stelde zeer kritische vragen over onze bedrijfsprocessen. Met name ook waarom we bepaalde handelingen of processtappen uitvoeren. Dat leidde ertoe dat we een aantal van onze initiële uitgangspunten hebben losgelaten en nu een veel efficiënter bedrijfsproces hebben overgehouden. Dat scheelt werk, doorlooptijd en maakt uiteindelijk zowel onze klanten als medewerkers blij."

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug