Colofon    Nieuwsbrief vtiger februari 2014
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

U ontvangt dit bericht omdat u eerder via onze website een demo van Vtiger CRM heeft aangevraagd of bij ons bekend staat als gebruiker.

Wij maken meteen van de gelegenheid gebruik om een paar veelgevraagde uitbreidingsmodules onder uw aandacht te brengen.

Bekijk nu de nieuwe Vtiger versie 6

Vicus heeft een Nederlandstalige demo van Vtiger versie 6 klaarstaan waarop u kunt rondkijken. Ervaar zelf de herziene vormgeving en verbeterde gebruiksgemak!

Nieuwe Nederlandse vertaling

Vicus verzorgt al sinds 2011 de Nederlandse vertaling. Deze is standaard opgenomen in Vtiger versies 5.3, 5.4 en 6.0. Wij verbeteren deze Nederlandse vertaling continu. Als u besluit om het taalpakket bij Vicus af te nemen heeft u steeds de beschikking over de laatste versie.

Gekleurde lijstregels

Verander de standaard lijsten van Vtiger naar een overzicht met betekenisvolle gekleurde regels. Stel zelf de kleuren in afhankelijk van waarden in selectielijsten en checkboxen. Dit geeft u helder overzicht, snelle oriëntatie en informatie in een oogopslag.

GEO tools

Breng eenvoudig de locatie van uw relaties in kaart. Dat is handig als u een beeld wilt krijgen van de geografische spreiding van uw klanten, of als u een efficiënte route wilt plannen voor uw verkopers.

Sales Funnel

Breng met deze trechtergrafiek voor Vtiger 5.4 de pijplijn van uw verkoopkansen helder in beeld. Versie 6 heeft standaard een Sales Funnel.

  • Lees meer over de Sales Funnel module

PDF maker

Realiseer elke gewenste afdruk voor uw offertes, orders en facturen. Met deze module maakt u zelf fraaie pdf-documenten voor vrijwel alle documenttypen zoals offertes, orderbevestigingen en facturen. Ook meertalig, het insluiten van afbeeldingen en maatwerkberekeningen.

Serienummers voor producten

Koppel bij uitgifte van een product het serienummer. Er worden dan binnen Vtiger relaties gelegd tussen het product, het account, de verkooporder en het serienummer. Daarnaast kunt u tickets koppelen aan de combinatie product- en serienummer .

Vicus 10 jaar jubileumactie - start met CRM

Vicus bestaat dit jaar 10 jaar. Dat vieren wij met jubileum acties. Tot en met 31 maart 2014 start u extra voordelig met Vtiger CRM.

  • 1 jaar gebruik van Vtiger met maximaal 10 gebruikers
  • 1 jaar Abonnement servicedesk en ssl-certificaat
  • 1 workshop (4 uur te Amersfoort)
  • 10-strippenkaart (10 uur support)
  • 2 Vtiger modules van onze website tegen 20% korting

Dit exclusieve Vtiger jubileum startpakket bieden wij tijdelijk aan voor maar EUR 1.650,=.

Vicus betrouwbare Vtiger CRM partner

Vicus biedt u sinds 2005 een complete dienstverlening. Vicus ondersteunt u graag met alles wat nodig is om optimaal van Vtiger te profiteren. Installatie, configuratie, gebruikersondersteuning, workshops, trainingen, implementatie, maatwerkvelden en -functies.

Vicus werkt intensief samen met het Vtiger kernteam en andere Vtiger partners om de dienstverlening op een goed zakelijk niveau te waarborgen.

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug