Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM november 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 
 

CRM onmisbaar in elk bedrijf

De nieuwe versie van vtiger CRM is beschikbaar! Meer informatie hierover in deze nieuwsbrief. Verder helpen wij u graag bij de keuze voor een CRM binnen uw bedrijf. Kom naar de gratis seminars, meer informatie en data in deze nieuwsbrief.

vtiger CRM 5.3.0 rc is nu beschikbaar!

De nieuwe versie van vtiger CRM 5.3 is bijna af. Dit betekent dat u binnenkort gebruik kunt maken van deze nieuwe vtiger versie, waarin een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd. Bijvoorbeeld: de Mail Manager als betere en snellere vervanging van de oude webmail client.

Vicus is vtiger implementatie Gold Partner sinds 2007 en heeft al vele implementaties op haar naam staan. Wij helpen u graag verder! Ook voor het upgraden naar deze nieuwe vtiger CRM versie moet u bij Vicus zijn.

klantcase uitgelicht: Flextrabel

Vicus richt dagelijks nieuwe vtiger CRM systemen in. Voor zowel kleine ondernemingen als grote MKB bedrijven. Regelmatig stellen wij een klant aan u voor. Deze keer: Flextrabel.

Flextrabel zocht een leverancier voor een te maken koppeling tussen het vtiger CRM systeem en de eigen PBX (telefooncentrale). Deze vond zij in Vicus.

Vicus en Flextrabel werkte samen aan een koppeling van vtiger CRM met de telefooncentrale van Flextrabel via de vtiger pbx manager. Dit is een Asterisk gebaseerd open source telefonie platform. Zowel Flextrabel zelf als klanten van Flextrabel kunnen nu via de vtiger pbx manager gebruik maken van zeer geavanceerde mogelijkheden die de combinatie van CRM en telefonie biedt.

vtiger CRM ook aan King

Als u uw boekhouding doet met King Business Software is er nu goed nieuws! We kunnen nu ook vtiger CRM aan King koppelen. Zo kunt u de boekhouding en uw verkoop- en marketingproces uit elkaar houden en toch laten samenwerken.

De belangrijkste stap is dat u nadat u het hele verkoop- en marketingproces heeft doorlopen de verkregen order kan worden overgebracht naar King voor uitvoering, facturering en administratie.

  • meer informatie

vtiger aan Asterisk telefooncentrale

Wellicht heeft u er wel eens van gehoord of gedroomd. Zou het niet handig zijn dat het CRM meteen zou openen op de juiste relatie als u wordt gebeld. En als ik nu eens zou kunnen bellen vanuit het CRM? En als dat gesprek ook nog eens automatisch wordt genoteerd?

Met de intergratie van vtiger met Asterisk gebaseerde IP telefonie kunt u stoppen met dromen en gewoon weer aan het werk gaan.

 

Vicus in Hibin magazine voor de bouwmaterialenbranche

De bouwmaterialenbranche mag wel eens wat e-innovatiever. e-commerce wordt een onderwerp gevonden binnen de bouwmaterialenbranche. Onverwacht is het artikel over Vicus in Hibinfo zelfs op de cover beland.

Uitleg vtiger CRM op 15 november en 14 december

We krijgen de laatste tijd veel vragen om live demo's van het open source vtiger CRM te geven. Daarom organiseren wij de komende maanden bijeenkomsten waarop wij de werking en structuur van vtiger CRM uitleggen en vragen beantwoorden. We behandelen de basis van vtigerCRM maar ook een aantal andere onderwerpen en modules zoals:

  • Uitnodigen voor evenementen
  • Het CRM gebruiken om nieuwe klanten binnen te halen
  • Koppelingen met andere systemen
  • Zelf hosten of bij Vicus en SaaS wat is dat?
  • Implementatie aanpak
  • Kosten - en hoe kan het zo goedkoop zijn?

De eerstvolgende middag wordt gehouden op 15 november in Amersfoort (vervolgens op 14 december).

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug