Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM mei 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Het is al een paar weken voorjaar, maar dat is nog nauwelijks te voelen. Mogelijk krijgt u het warmer van de vrijgave van vtiger 5.4. Naast veel verbeteringen in de gebruikersvriendelijkheid ook enkele nieuwe functies. Daarnaast aandacht voor de autobranche, vtiger als offertegenerator en de add-on voor het registreren van betalingen.

vtiger als offerte generator

Bedrijven besteden vaak onnodig veel tijd aan het maken van offertes. Zeker als uw offertes bestaan uit standaard tekstblokken en berekeningen zal het zinvol zijn om het maken van offertes te automatiseren.

Het investeren in een offertegenerator levert voor de meeste organisaties een een zeer hoog rendement.

vtiger 5.4 is vrijgegeven

In de derde week van April is vtiger 5.4 vrijgegeven. Ook Vicus is hier druk mee geweest, al was het alleen maar om de Nederlandse vertaling live bij te werken. Je kunt nu zelf grafieken maken en profiteren van een aantal verbeteringen in de gebruikersvriendelijkheid.

vtiger CRM voor Autobedrijven

Autobedrijven krijgen momenteel slechte cijfers om de oren. 44% van de autobedrijven stuurt volgens haar klanten slechte e-mails. Hoog tijd voor CRM in deze branche!

Betalingen registreren op vtiger facturen

Met vtiger kunt u standaard facturen sturen. In de standaard versie is het niet mogelijk om te registreren dat een factuur betaald is. Met deze add-on van Vicus kunt u dat wel! U kunt deze handige plug-in inclusief handige installatieservice direct via onze webshop bestellen.

 

vtiger hosting, Cloud of Eigen Server?

Kiest u voor hosting, een eigen installatie of een installatie in de cloud? Vicus verzorgt alle drie voor u.

Vanwege uw gemoedsrust adviseren wij in de meeste gevallen om vtiger bij Vicus te hosten. U weet waar uw gegevens staan, wij zorgen voor dagelijkse back-up en u en uw medewerkers kunnen werken.

 
 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug