Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM maart 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Waarom kiezen zoveel organisaties voor vtiger CRM en Vicus als dienstverlener? Blijkbaar doen we iets goed. Dat je geen licentiekosten en geen bedrag per gebruiker betaalt voor vtiger is natuurlijk best lastig voor de concurrentie.

Leveranciers van concurrerende producten beginnen ons onder valse naam te bellen en informatieverzoeken te sturen. Blijkbaar gaat het opvallen dat veel CRM-zoekers kiezen voor het open source CRM alternatief!

Logo Europees Sociaal Fonds

Gefeliciteerd met Europese Subsidie

Wij feliciteren CAD2M en Compricon met de toegekende ESF-subsidie. Daarmee kunnen beide bedrijven vtiger CRM met de juiste aandacht embedden binnen hun organisatie. Beide organisaties profiteren van maar liefst 75% subsidie op een groot deel van de begeleiding van Vicus!

De ESF subsidie is een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds met als doel werkprocessen en werkomstandigheden slimmer te organiseren om effectiever te kunnen werken.

CRM als Integraal Bedrijfsproces

CRM (Customer Relationship Management) gaat over de relaties met uw klanten. Vicus helpt u bij het aanbrengen van structuur in uw verkoop-, marketing- en klantenservice processen.

U kunt bijvoorbeeld vtiger CRM gebruiken in combinatie met King Business Software.

  • vTiger CRM met King Business Software
installateur aan het werk

vTiger CRM voor Installateurs

Via uw website leads ontvangen die direct in uw CRM systeem worden opgenomen, vervolgens met een paar klikken een offerte maken en per e-mail naar uw klant verzenden. Een kind kan de was doen!

In The Picture: Google Maps Module

Met deze module combineert u vTiger CRM met Google Maps en presenteert u alle of geselecteerde groepen klanten of business partners op een Google kaart.

  • Bekijk Google Maps Module voor vtiger CRM

Nog Acht Goede Redenen om vTiger CRM te Kiezen

Eerder publiceerden we al acht goede redenen om aan de slag te gaan met vtiger CRM. Al menig bedrijf is u voorgegaan in het gebruik van vtiger als CRM-systeem. Vicus helpt ondernemers om het vtiger systeem zo optimaal in te richten. Twijfelt u nog of vtiger voor u wel geschikt is? Vicus geeft u nogmaals acht goede redenen om te kiezen voor vtiger CRM.

Magento vtiger webwinkel

Magento vTiger CRM Webwinkel

Vicus heeft vTiger CRM en Magento gecombineerd. Deze keer door een webwinkel op te zetten in Magento die met name is gericht op het presenteren en verkopen van vtiger modules en diensten.

Omdat deze Magento webwinkel voor vtiger met name is gericht op zakelijke klanten kan de bezoeker kiezen om het winkelmandje te vullen of de gekozen producten in een offerte op te nemen.

vtiger NL logo

Volg vTiger CRM Nieuws via Twitter

Het actuele vtiger nieuws is nu ook direct te volgen via het Twitter account. Nieuws, hints en tips uit binnen en buitenland worden via dit Twitter account verspreid.

Werken met vTiger CRM?

Heb je verstand van vtiger CRM en zoek je een nieuwe uitdaging? Regelmatig hebben wij extra mankracht nodig!

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug