Colofon    Nieuwsbrief Vtiger CRM juli 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

De zomervakantie komt er aan. Een uitstekend moment om eens goed over uw organisatie na te denken. Hoe zorgt u dat u nog meespeelt? Met inzet van Vtiger CRM en ondersteuning van Vicus heeft u in elk geval een gereedschap in handen dat u helpt om meer te verkopen, minder kosten te maken en uw klantenservice te verbeteren.

Zomervakantie!

De vakantie is begonnen in het zuiden van Nederland. Ook medewerkers van Vicus zullen op vakantie gaan. Vanaf 22 juli draaien wij 6 weken op halve sterkte. Onze servicedesk blijft gewoon bereikbaar en staat voor u klaar, al kan de doorlooptijd soms wat langer zijn.

Wij verwelkomen nieuwe klanten

De maand juni was ons weer gunstig gezind. Wij verwelkomen onder andere:

Zand Wholesale uit Amsterdam is al jaren Vtiger gebruiker. Vicus helpt Zand om haar verkoopprocessen verder te optimaliseren, onder andere met Magento en King Logistiek, die wij via VOSBA integreren.

ConQuest Reclamegroep uit Strijen biedt strategische adviezen voor cross-multimediale aanpak. ConQuest gaat ook de urenregistratie in Vtiger gebruiken.

Infotopics uit Oldenzaal is al jaren gebruiker van Vtiger en besloot nu toch de ondersteuning van Vicus in te roepen.

Vtiger binnen uw e-commerce platform

U kunt natuurlijk Vtiger CRM prima inzetten als stand alone pakket. Daarmee realiseert u wellicht al voldoende extra verkopen, bespaart u door uw processen te verbeteren en krijgt u blijere klanten met uw verbeterde klantenservice.

Als u ook een webshop heeft of wilt starten is Vicus u met Vtiger ook graag van dienst.

Onmisbare Vtiger module - De GEO module

Voor Vtiger CRM is een groot aantal modules beschikbaar. Met de GEO module brengt u eenvoudig de locatie van uw relaties in kaart. Dat is handig als u een beeld wilt krijgen van de geografische spreiding van uw klanten, of als u een efficiënte route wilt plannen voor uw verkopers.

Vtiger CRM aan Dynamics NAV via VOSBA

Vicus is al jaren expert in integrale oplossingen. Het is niet voor niets dat wij van iCMG maar liefst 5 nominaties mochten ontvangen voor de Architecture Award 2013.

Wij koppelen Vtiger aan Microsoft Dynamics NAV, waarmee Vtiger een serieuze concurrent is voor het Dynamics CRM. Inmiddels werken wij aan de implementatie van de Vtiger - NAV integratie voor kachelspecialist Dutry.

Heeft u de laatste versie?

Eind 2013 stopt Vicus met de ondersteuning van alle versies van Vtiger voor 5.4. Versie 5.4 stamt uit april 2012, is inmiddels ruim een jaar oud en versie 6.0 komt er aan. Voor 5.4 zijn er al diverse beveiligings- en performance patches uitgekomen. De oudere versies draaien niet meer lekker op de moderne hosting platformen en lopen ook achter in beveiliging.

Zorg dus dat u op tijd een upgrade doet of vraag daarvoor hulp van de Vicus servicedesk.

Nieuwe Vtiger CRM 6 in aantocht

Vtiger 6.0 zit boordevol nieuwe features. Naar verwachting zal de Nederlandse Vtiger CRM versie 6 er eind van de zomer eindelijk zijn.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug