Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM januari 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 
Koppeling vtiger met Dynamics

integraal vtiger - Navision bedrijfsproces

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en CRM. Zo werken wij momenteel met een van onze klanten ook aan een integratie van vtiger CRM met Dynamics Navision.

vtiger CRM

Aanvullende vtiger CRM modules

Voor vtiger CRM zijn er zowel door onze community partners als door Vicus de nodige vtiger modules ontwikkeld. Met deze zogenaamde add-ons kan de functionaliteit van vtiger CRM worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Veel vtiger add-ons zijn zelfs gratis. Heeft u belangstelling voor één van de add-ons? Vicus helpt u graag verder met het implementeren.

SSL beveiliging voor vtiger

Met SSL zijn uw gegevens veilig!

Naar aanleiding van recente problemen bij cloud georiënteerde CRM systemen krijgen wij veel vragen of vtiger online CRM wel veilig is.

Als u kies voor hosting bij Vicus dan staat uw vtiger CRM veilig. Een SSL-certificaat zorgt daarbij voor de technische beveiliging van het gegevensverkeer tussen uw CRM-systeem en de webbrowser op uw computer.

Uw eigen vtiger configuratie

Geen organisatie is hetzelfde. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om snel online uw eigen vtiger CRM systeem samen te stellen. Binnen enkele werkdagen bent u klaar voor het verbeteren van het rendement van uw organisatie.

Koppeling Exchange

vtiger CRM nu ook aan Microsoft Exchange

Na de integratie met Microsoft Outlook, zijn er in vtiger 5.3 nu ook koppelingen met Microsoft Exchange versie 10. Graag komen wij in contact met een bedrijf dat de vtiger 5.3 koppeling met Microsoft Exchange versie 10 in gebruik wil nemen. Uiteraard kunt u bij deze eerste implementatie rekenen op extra ondersteuning van onze kant.

documentbeheer

Gebruik vtiger voor documentbeheer

Standaard is vtiger al prima te gebruiken om documenten op te slaan bij de diverse entiteiten. Om het werken met documenten in vtiger nog makkelijker te maken kunt u door Vicus een aantal aanpassingen in uw vtiger laten implementeren.

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug