Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM april 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

De lente is begonnen en dat merken we. Met een passende klantcase deze keer. vtiger voor procesoptimalisatie van een succesvol hoveniersbedrijf. Daarnaast weer een mooie plug-in in de kijker, vtiger 5.4 en vtiger komt in de wereldtop van CRM madness.

CRM voor verbetering klantenservice

Bij het verbeteren van de klantenservice denkt men vaak niet in eerste instantie aan vtiger. Onterecht, want het aantal mogelijkheden is groot. Met het vtiger klantportaal, ticket management, servicecontracten, kennisbank, webformulieren en de Veel Gestelde Vragen module kunt u met vtiger een volledig klantenservicesysteem inrichten

Makkelijk online bestellen

In de vtiger webwinkel van Vicus bestelt u snel en makkelijk vtiger modules of zelfs een compleet vtiger pakket.

vtiger 5.4 release candidate

Na enkele weken onze lippen stijf op elkaar houden kunnen wij nu publiceren dat de release candidate van vtiger 5.4 is vrijgegeven. Vanaf maandag 2 april kunt u een online preview bij ons bekijken. De Nederlandse vtiger vertaling hebben wij de afgelopen weken al grotendeels aangepast.

CRM voor adviesbureau's

vtiger is zeer geschikt als CRM-systeem voor adviesbureaus. Naast het verkoop- en marketing proces ondersteund vtiger met een extra ureregistratie-plugin consultants in het dagelijks werk. Het opslaan van documenten, correspondentie en overige projectadministratie kan allemaal in vtiger worden opgenomen.

Spannende race in CRM Madness

vtiger heeft hoog gescoord. Als enige open source programma waarvoor u geen licentiekosten betaald haalde vtiger een toppositie. Nek aan nek met Salesforce.com, SugarCRM en Pegasystems.

vtiger is dus een serieus alternatief is voor de afvallers zoals Siebel, SAP, ACT!, Ms Dynamics CRM, Lawson, Goldmine, RightNow, NetSuite, PerfectView en vele andere bekende CRM systemen!

In The Picture: Uren Schrijven en Factureren

Veel organisaties moeten uren registreren. Zou het niet handig zijn om uren te schrijven daar waar je mee werkt? Dat kan in vtiger! Met de urenregistratie plugin kunt u op vrijwel elke plek in vtiger uren registreren. U keurt de uren in vtiger goed om ze vervolgens vanuit vtiger te factureren!

Klantcase uitgelicht: Grasengroen Hoveniers

Vicus richt dagelijks nieuwe vtiger CRM systemen in. Voor zowel kleine ondernemingen met 5 medewerkers als grote MKB bedrijven. Regelmatig stellen wij een klant aan u voor. Deze keer: Grasengroen Hoveniers.

Dit succesvolle hoveniersbedrijf wist precies wat ze wilden: een geoptimaliseerd proces om de vele offerteaanvragen sneller af te handelen, de opvolging te bewaken, en de planning en uitvoering van het werk beter te beheersen.

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug