Is vtiger CRM de beste oplossing voor uw bedrijf? Wij informeren en adviseren u graag. Of bent u al bekend met vtiger, maar wilt u nog veel meer uit alle mogelijkheden halen die dit - als beste geteste - CRM-systeem biedt? Ook dan helpen we u verder. Als meest ervaren vtiger partner van Nederland is geen vraagstuk ons te gek!

Colofon    Nieuwsbrief Vtiger CRM april 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Welkom vele nieuwe CRM-klanten

Wij verwelkomen weer vele nieuwe klanten waaronder Enres Energy Resources International, SynVest Fund Management,Total Facility Management, Filmpartners, Dutch Thruster Group, A-Vision Imaging en Syntecnos.

Wij danken de ruim 20 nieuwe klanten voor het vertrouwen dat ze ons geven. Vicus helpt ook deze nieuwe klanten graag om de marketing-, verkoop- en klantenserviceprocessen met een goed CRM-systeem beter onder controle te krijgen.

Vtiger CRM workshop op maat

Maatwerkworkshop vtiger CRM

Een speciaal aanbod voor wie vtiger CRM niet of onvoldoende kent en bijvoorbeeld alleen maar een demo heeft bekeken. Ideaal om ‘in de praktijk’ te ontdekken of vtiger CRM ook voor uw organisatie dé oplossing is om uw bedrijfsvoering te verbeteren op het gebied van marketing, sales en klantenservice.

Vtiger CRM trainingen met korting

Volg in april een vtiger CRM training

U bent (onlangs) overgestapt op vtiger CRM, maar heeft nog geen/onvoldoende ervaring in het beheer en gebruik? Volg dan in april een compacte training bij Vicus. U verspilt dan geen tijd aan het moeizaam zelf uitzoeken van de mogelijkheden. In 4 uur maken onze trainers u uitgebreid wegwijs.

Vtiger CRM hosting van Vicus

Hosting? Ga toch naar Vicus!

U host nog niet bij Vicus? Dan doet u zich echt flink tekort. Kies bij Vicus voor een bijzonder veilige vtiger CRM hosting met SSL. De prijs zal u aangenaam verrassen…

Gratis infosessie vtiger CRM

Gratis infosessie vtiger CRM

Weten of en hoe de Nederlandse versie van vtiger CRM de ideale oplossing is voor het beheer van uw relaties, klanten en potentiële klanten? Kom naar onze infosessie op 22 mei of 11 juni a.s. Deze is gratis voor bedrijven met minimaal 5 medewerkers.

 

Klantcase: Omzet MultiCopy stijgt door vtiger CRM van Vicus

MultiCopy Lansingerland zocht een CRM-systeem voor het optimaliseren en automatiseren van de verkoopactiviteiten. MultiCopy koos voor vtiger CRM van Vicus.

Inmiddels gebruiken de medewerkers vrijwel alle functionaliteit die vtiger CRM biedt: verkoopautomatisering, relatiebeheer, orderadministratie, facturing en e-mail, overal toegankelijk en met optimaal inzicht in klantinformatie, verkoopgegevens en communicatie. Door een aantal slimme mogelijkheden die Vicus implementeerde is de omzet behoorlijk gestegen!

Vtiger CRM 30 dagen gratis

Nu 30 dagen gratis proberen

Vtiger CRM biedt alle mogelijkheden voor relatiebeheer, marketing, sales en klantenservice. Vele bedrijven kozen daarom voor dit systeem. Ongetwijfeld bent ook u razend enthousiast nadat u de Nederlandse versie 30 dagen vrijblijvend geprobeerd hebt.

Workshops en infosessies

Klanten en cases

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug