Colofon    Nieuwsbrief Vicus Zen Cart maart 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

-----------------------------------------------
 

Met Vicus meer rendement uit uw webshop

Met Zen Cart webshop software kiest u voor de zekerheid en betrouwbaarheid van een solide en innovatief topproduct. Met Vicus haalt u een optimaal rendement uit uw Zen Cart webshop. En bent u ervan verzekerd dat deze perfect geïnstalleerd, geconfigureerd en/of afgestemd is op uw doelgroep. Waarbij u geen kansen laat liggen.

Recentelijk bouwden wij het nieuwe multishop platform voor Williams Classics en onlangs kozen Kralenbaas, Patronenwinkel, RVSgrepen.nl, Clever Option en Cramar Trends voor samenwerking met Vicus. Om maar een greep te doen. U wilt meer referenties? Neem vrijblijvend contact met ons op.

7 Essentiële add-ons voor Zen Cart

Zen Cart biedt standaard enorm veel functies. Daarnaast zijn er vele add-ons beschikbaar. We hebben voor u een lijstje gemaakt van de 7 meest essentiële add-ons waar elke Zen Cart gebruiker volgens Vicus over zou moeten beschikken om de prestaties van zijn webshop te verbeteren.

Uw Zen Cart webshop tijdig SEPA-proof

SEPA (Single Euro Payments Area) heeft gevolgen voor alle ondernemers en is al vanaf 1 februari 2014 van kracht. Vanaf die datum is al het betalingsverkeer Europees georganiseerd. Het is te adviseren om dit tijdig te verzorgen.

Go Zen Cart 1.6 - Zen Cart leeft!

Om met de deur in huis te vallen: Zen Cart is springlevend. Achter de schermen wordt koortsachtig gewerkt aan optimalisaties en nieuwe functionaliteiten en ook het aantal Zen Cart gebruikers/fans blijft maar groeien. En eerlijk gezegd verbaast ons dat niet. Zen Cart leeft!

Met 4 nieuwe collega's volop slagkracht

In de vorige nieuwsbrief riepen wij op uit te kijken naar nieuwe medewerkers voor Vicus. Dat heeft geholpen, waarvoor dank!

In februari hebben wij Tariq, Erik en Daniel en in maart Sven mogen verwelkomen. Sterker dan ooit staan wij voor u klaar om uw Zen Cart of Magento webshop of vtiger CRM systeem te bouwen en te ondersteunen. Daarnaast integreren wij uw crm of webshop graag binnen uw back-office of logistieke systeem.

Meer weten over de prestaties van je keywords

Cuutio is nieuw! Op de eerste pagina staan in Google is niet voldoende. Als uw concurrent bovenaan staat, dan gaat 45% van de potentiële klanten niet naar uw site. Nummer zeven ontvangt nog hooguit 5% van de bezoekers.

Webanalyse tools vertellen u hoe bezoekers uw website gevonden hebben. Met Cuutio weet u waarom ze uw website niet vinden of een concurrent bezoeken.

10e Webshop Burton Car Company

Onlangs lanceerde de internationaal actieve Nederlandse sportwagenfabrikant Burton Car Company haar 10e webshop. Vicus verzorgde de implementatie van dit multishop e-commerceplatform op basis van Zen Cart, inclusief de koppeling met de Navision back-office.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug