Colofon    Nieuwsbrief Vicus september 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Focus op succes

Vicus informeert al sinds haar oprichting in 2003 regelmatig belangstellenden via nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven informeren u over zowel producten, klantcases en open source als over de ontwikkelingen binnen Vicus zelf. In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a. de nieuwe webwinkel van Burton Car Company en het e-commerce succesmodel.

Samen werken aan succes met úw webshop

Sinds 2010 houden King Business Software, OOSEOO internetmarketing en Vicus samen seminars. Het seminar van 28 september a.s. is weer volledig volgeboekt. Gezien het aantal overboekingen hebben wij drie extra sessies ingepland. Te weten: 19 oktober (Appelscha), 2 november (Amersfoort) en 29 november (Amersfoort).

Een uniek seminar dat meerdere kanten van e-commerce belicht, de back-office, het e-commerce succesmodel, e-commerce performance, internetmarketing en sociale media.

Alleen voor webondernemers die echt een succes willen gaan realiseren!

e-commerce succesmodel

Het e-commerce succes model

Het door Vicus ontwikkelde e-commerce succesmodel dient als leidraad voor uw (door Vicus begeleid) project. Van idee tot optimalisatie van klantgerichte processen en van omzetgenererende activiteiten tot logistieke optimalisatie. Na de inventarisatie volgt het model de volgende stappen:

  • Inrichten basisplatform: klantbehoeften omzetten in een systeem met rijke functionaliteit;
  • Meer klanten: optimaliseren webshop, social media, internetmarketing;
  • Loyaliteit & winstgevendheid: via onder meer CRM, spaarsystemen en social media;
  • Optimaliseren proces: kernprocessen, bulkverkoop, aansluiten op andere systemen;
  • Verbreding scope: uitbreiding diensten naar nieuwe kanalen, systemen, markten.

Via deze gestructureerde aanpak begeleidt Vicus klanten naar een maximaal resultaat uit hun webshop-activiteiten.

Klantcase uitgelicht: Burton Car Company

Vicus bouwt dagelijks aan webshops. Zowel hele nieuwe webshops als het verbouwen van reeds bestaande webshops. Voor zowel kleinere ondernemingen als grote MKB bedrijven bouwt Vicus haar webshops. Regelmatig zullen wij een klant aan u voorstellen.
Deze keer: Burton Car Company

Vicus bouwde een webshop met Navision koppeling op basis van Zen cart e-commerce platform voor Burton Car Company. De integratie van de webshop met Navision is tot stand gekomen via het VOSBA integratie framework waarmee de basis is gelegd voor een integraal e-commerce platform. Burton bouwt oude auto's om tot hele leuke sportwagens. Tijd om de webshop ook in een nieuw jasje te gieten en gelijk de webshop te koppelen aan Navision.

Maak uw voorkeuren kenbaar

U komt regelmatig met onderwerpen in aanraking waar u wellicht meer over wilt weten. Dat kan! Heeft u een onderwerp dat u graag in de nieuwsbrief besproken wilt zien, stuur dan een e-mail naar Ineke Swart (secretariaat@vicus.nl). Heeft u iets gelezen waarvan u denkt dat het voor anderen ook van belang is, stuur deze nieuwsbrief dan via [FORWARD] door.

Krijgt u teveel, te weinig of het verkeerde nieuws?

  • Pas via [PREFERENCES] uw voorkeuren aan

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug