Colofon    Nieuwsbrief Vicus november 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Na de nominatie van onze VOSBA e-solutions middleware door iCMG was het een drukke periode bij Vicus. We werden overstelpt met reacties en dat leidde tot mooie nieuwe projecten en daarmee weer doorontwikkeling van onze VOSBA e-solutions middleware. Inmiddels hebben we de koppeling tussen Magento en Navision en de koppeling tussen Magento en King verder doorontwikkeld. Bovendien ontwikkelde we de VOSBA VendorConnector waarmee we het e-commerce proces nog verder automatiseren.

Nu we de meeste projecten hebben opgeleverd zijn we helemaal klaar voor de volgende ronde. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief!

Een selectie van recent gestarte klantprojecten

Voor de ambitieuze F-care international uit Nijmegen zal Vicus de Magento webshop via haar VOSBA integratie platform koppelen aan King Business Software en leveranciers. Communicatie met leveranciers zoals artikelbestanden en inkooporders zal verlopen via de VOSBA VendorConnector. F-care verkoopt consumenten electronica.

Voor 2XR Interactive Media zal Vicus het e-commerce platform herontwerpen en implementeren. De verscheidenheid aan losse tools zal door Vicus worden vervangen door een combinatie van Magento en Vtiger CRM als een integraal samenwerkend geheel voor het online verkopen en beheren van abonnementen.

Watch-E biedt inzicht in je elektriciteit en gasgebruik en in de productie van zonnepanelen. Vicus implementeert Vtiger CRM om de communicatie met de markt te stroomlijnen.

Marktleider in roestvaststaal en gereedschapsstaal Schmolz + Bickenbach heeft Vicus geselecteerd voor de ontwikkeling van hun internationale Magento multishop platform met geïntegreerde dealer-webshops voor verschillende landen. Via het merk SB-Railing verkoopt Schmoltz stalen railingen en toebehoren.

Voor Kondor Hair zorgt Vicus voor de koppeling tussen Magento en King. In dit geval drie Magento webshops, zowel zakelijke als voor consumenten, aan drie bedrijfsadministraties in King Business Software.

Klantcase - Biofarmaceutisch bedrijf Pepscan Therapeutics

Geen verplichtingen aan software-leveranciers, een grote userbase en flexibiliteit, dat waren in een notendop de eisen bij de selectie van de webshop. Via via kwam Biofarmaceutisch bedrijf Pepscan bij Vicus terecht. Vicus bouwde de Zen Cart webshop inclusief product-sjablonen voor de biochemische producten, productclusters voor productvarianten en een offertemodule.

Twinkle over Burton Car Company - Multishops aan Navision

Burton Car Company is de grootste sportwagenfabrikant van Nederland. Daarnaast is het één van de grootste ondernemingen in onderdelen van de 2CV en ontwikkelt en verkoopt het tal van andere producten. Met meerdere shops binnen het e-commerrce platform en verkooppartners in het buitenland werkt het 22 medewerkers tellende Zutphense bedrijf aan internationale expansie. Vicus bouwde voor Burton het multistore-e-commerceplatform en koppelde dat aan het Microsoft Navision ERP systeem.

Nieuws van enkele klanten

Veno Stalinrichting naar Canada. Naast het opfrissen van de vormgeving en actualiseren van de Nederlandse webwinkel realiseerde Vicus een extra webshop voor de Canadese markt. Allemaal op basis van de Zen Cart webwinkelsoftware.

CAD2M neemt de Vtiger-King koppeling in gebruik en kan nu makkelijk facturen van haar abonnementen genereren, verzenden en automatisch boeken in King Business Software.

Voor Onkenhout&Onkenhout heeft Vicus deze zomer het internationale Magento multishop platform geupgrade. Daarnaast heeft Vicus vele nieuwe features geïmplementeerd.

Boekhandel Stanley&Livingstone scoorde een vermelding in de Lonely Planet als leukste winkel van Europa.

De Zwermgroep stapte deze zomer eindelijk over van Vtiger 5.03 naar Vtiger versie 5.4. Vtiger 5.03 stamt nog uit de begintijd. De zwermgroep is een van onze eerste Vtiger CRM klanten.

VendorConnector essentieel voor e-commerce bedrijven

Al jaren importeren wij voor klanten artikelbestanden in hun webshops inclusief naam, voorraad, omschrijving en prijs. Er was steeds meer vraag naar handige opties zoals controles, normalisatie, prijsberekeningen, conversies en filters. Reden voor Vicus om ook hier de kracht van onze VOSBA e-solutions middleware van stal te halen. In de VendorConnector bundelen we deze kennis en ervaring.

Na een online verkoop gaat er automatisch een inkooporder naar uw leverancier en de orderbevestiging inclusief track en trace code wordt verwerkt in webshop en backoffice. Met de VOSBA VendorConnector zet Vicus een essentieel hulpmiddel voor e-commerce bedrijven op de markt.

Ondersteuning oude Vtiger versies

Heeft u nog een Vtiger die ouder is dan versie 5.4? Dan raden wij sterk aan om deze snel te upgraden. Er zijn meerdere beveiligingspatches die steeds belangrijker worden. Heeft u nog geen SSL certificaat? Dat is een must als u online uw klantgegevens opslaat.

Magento en King voor e-commercebedrijven

In het begin bent u tevreden dat uw boekhouding op orde is. Vervolgens willen uw zakelijke klanten een factuur en moet u wellicht creditnota's verzenden. Het beheren van de artikelen wordt steeds arbeidsintensiever, dus wilt u dit integreren met uw bestelproces. U bent er maar druk mee en wilt zoveel mogelijk automatisch laten verlopen.

De maximaal geïntegreerde oplossing van Vicus voor Magento en King komt dan in beeld. Laag instappen en flink kunnen doorgroeien zonder IT-componenten te hoeven weggooien. Intussen zorgt de VOSBA middleware van Vicus dat al uw systemen optimaal samenwerken.

Waarom vicus bellen

Als u een webshop heeft of wil starten en wilt sparren. Vertel wat u wilt bereiken en wij weten u op weg te helpen. U hoeft ons niet uit te leggen hoe uw shop er uit moet zien. Vicus denkt mee over uw business en daarvoor benodigde bedrijfsprocessen.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug