Colofon    Nieuwsbrief Vicus maart 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Het wordt alweer lekker weer. Februari was een topmaand voor Vicus, veel getekende contracten met zowel bestaande als nieuwe klanten. Wij danken iedereen voor het vertrouwen. De bouw- en implementatie teams van Vicus zijn inmiddels hard aan het werk om deze nieuwe projecten tot een goed einde te brengen.

Al een paar nieuwsbrieven starten wij met het feliciteren van klanten met bereikte resultaten. Alweer hebben wij fantastisch nieuws te melden!

Thuiswinkel award 2012 logo

Kabeltje.com wint alweer Thuiswinkel Award

Dus feliciteren wij deze keer Vincent en Wouter van de op Zen Cart gebaseerde webshop met het voor de tweede keer winnen van de Thuiswinkel Award voor beste webwinkel voor consumenten elektronica!

Trouwartikelen krijgt ESF subsidie

ESF-Subsidie voor Trouwartikelen.nl

Gefeliciteerd! Trouwartikelen met de toekenning van de ESF subsidie voor het doorontwikkelen van de op Magento ecommerce opgebouwde webshop. Stefan en Suzanne zijn dit jaar al de 5e op rij die in samenwerking met Vicus deze interessante subsidiepot binnenhaalt.

Een Romeinse Vicus

Het verhaal achter de naam Vicus

Het Latijnse 'Vicus' kan worden vertaald als 'dorp', 'woongemeenschap', 'hofstede' of zelfs 'straat'. In de tijd van de Romeinen (rond 275) waren in Nederland - vooral langs de Rijn - vele castelli.

Magento vtiger webwinkel

Magento vTiger CRM Webwinkel

Vicus heeft vTiger CRM en Magento gecombineerd. Deze keer door zelf een webwinkel op te zetten in Magento die met name is gericht op het presenteren en verkopen van vtiger modules en diensten.

Dynamics NAV E-commerce Oplossing

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en CRM. Zo koppelen wij ook al sinds 2006 open source webwinkels (zoals Zen Cart en Magento) aan Dynamics NAV en knopen daarmee de gesloten en open wereld aan elkaar. Recent zijn wij bijvoorbeeld gestart met het e-commerce project voor C&C parts, leverancier van remonderdelen uit Baarlo.

Gefaseerde opbouw van een webshop met Magento of Zen Cart

Magento of Zen Cart Webshop vanaf EUR 2.500

Veel bedrijven denken dat een Zen Cart of Magento webshop per sé duur moet zijn. Het kan ook anders. Een eenvoudige webshop hoeft niet veel te kosten. En als u dan geld gaat verdienen dan bouwt Vicus gewenste toeters, bellen en allerhande procesoptimalisatie er alsnog bij!

koppeling VoIP

Efficiënt bellen vanuit CRM

Met Voice over Internet Protocol (Voice over IP of VoIP) is het gemakkelijk om uw telefooncentrale (en dus uw gesprekken) te koppelen met uw CRM database. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de klantenkaart van de beller al op uw scherm te laten zien terwijl u de klant aanneemt! of met Click To Call snel een relatie te bellen vanuit het CRM.

Kom Werken met CRM en Ecommerce

De orderportefeuille van Vicus groeit. Daarom hebben wij plaats voor goede mensen die passie hebben voor hun vak. Heb jij ervaring met Zen Cart, Magento of vtiger CRM?

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug