Colofon    Nieuwsbrief Vicus maart 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Het jaar 2011 is inmiddels volop in beweging. Hoog tijd om u te informeren over de ontwikkelingen bij Vicus zelf, haar klanten en niet te vergeten alle ontwikkelingen in de ICT wereld.

Het belangrijkste nieuws in deze nieuwsbrief is de verhuizing van Vicus naar een groter pand en het winnen van de Thuiswinkelaward door Kabeltje.com, een van onze succesvolle klanten.

Vicus brengt met enige regelmaat de nieuwsbrief uit, wanneer u de nieuwste ontwikkelingen wilt bijhouden, volgt u ons dan op Twitter!

Vicus in een nieuw jasje

Na 6 jaar aan het Stationsplein 325 te Amersfoort is Open Source dienstverlener Vicus per 1 maart verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze locatie geeft ons extra de ruimte en biedt de mogelijkheid om verder uit te breiden.

Aan de Amsterdamseweg 16 te Amersfoort ontmoeten wij u graag! Kom gerust eens langs voor een kop koffie. Binnenkort informeren wij u over de feestelijke opening van ons nieuwe pand.

 

Vicus klant Kabeltje.com wint Thuiswinkel Award

Kabeltje.com wint Thuiswinkel award

Kabeltje.com wordt door haar klanten zeer goed beoordeeld, hetgeen ook is de organisatie thuiswinkel waarborg is opgevallen. De webshop Kabeltje.com is daarom in januari en februari beoordeeld voor de thuiswinkel waarborg award.

Kabeltje.com kreeg donderdagavond 3 maart in Fort Voordorp de Thuiswinkel award in de categorie consumentenelectronica uitgereikt door Annemarie van Gaal. Vicus feliciteert de eigenaren van Kabeltje.com met het behalen van dit geweldige resultaat!

Magento en Vicus

Steeds meer vragen komen of Vicus behalve Zen Cart ook Magento kan implementeren. Het antwoord is: ja, ook voor Magento kunt u bij Vicus terecht.

Zen Cart en Magento zijn beide goede producten met ieder hun eigen voor en nadelen; wij informeren u graag.

 

vtiger CRM: ook voor uw verkopers!

Haco nodigde Vicus uit voor een inventarisatie workshop om de keuze voor het juiste klantrelatie-beheersysteem te kunnen maken. Na een bezoek aan Vicus was de keuze voor vtiger CRM snel gemaakt!

Nu draait het systeem voor 5 dochterondernemingen en nu kunnen zowel de verkopers als het management de laatste verkoopinformatie ophalen en wordt er éénduidig gewerkt. Haco heeft wereldwijd ca 50 vestigingen en 150 verkopers in dienst.

 

Beter bereikbaar door inzet call center

Soms was het wel heel druk met telefoontjes bij Vicus waardoor wij met onze twee lijnen soms onbereikbaar waren. Daarom hebben wij een contract afgesloten met ContactCare om zo nodig het opnemen van de telefoon over te nemen. Uw boodschap wordt dan aangenomen en bij Vicus aan de juiste afdeling doorgegeven. Het is dus belangrijk dat u aangeeft door wie u teruggebeld wilt worden of over welk onderwerp het gaat.

 

Uitbreiding personeel en vacatures

Vicus breidt uit in zowel de binnen- als de buitendienst. In de buitendienst heeft u wellicht kennis mogen maken met Alex Schoone. Alex is zeer ervaren verkoper en adviseur in de online wereld. Daarnaast is de binnendienst versterkt met Pieter van Slobbe. Pieter verstrekt vooral informatie aan nieuwe relaties. Door onze groei hebben wij momenteel vooral vacatures voor Magento- en PHP-ontwikkelaars.

 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug