Colofon    Nieuwsbrief Vicus juni 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over mooie projecten en verwelkomen weer nieuwe klanten voor onze Magento, Zen Cart en Vtiger CRM oplossingen al dan niet met koppeling aan King of Navision. Bovendien vertellen hoe trots wij zijn op de 5 "oscar" nominaties voor onze VOSBA middleware; een fantastische externe waardering voor onze visie op integreren.

5 "oscar" nominaties iCMG Architecture Exellence Award

Ons team is uitermate trots omdat de door Vicus ontwikkelde VOSBA middleware is genomineerd voor de internationale iCMG Architecture Exellence Award 2013 in maar liefst 5 categorieën: Business Process Management, SOA Vision for Enterprise Services, Best Software Architecture in IT Products, Emerging technologies en Enterprise Architecture.

Vicus bevind zich in een select internationaal gezelschap van genomineerden waaronder organisaties als SAP, Ernst&Young, Vodafone, Philips, Intel en IBM.

Een selectie van recent gestarte klantprojecten

Voor Zand Wholesale ontwikkelt Vicus een Magento webshop en zal deze via VOSBA KingSync koppelen aan King Logistiek. Vervolgens zal Vicus het platform uitbouwen om bestellingen en service via Agenten te stroomlijnen.

Dutry & Co uit België selecteerde Vtiger CRM aan Dynamics NAV als alternatief voor Microsoft Dynamics CRM. Dutry koos voor integratie via VOSBA met het oog op de toekomstige uitbreidingen zoals een klantportaal en elektronische communicatie met haar dealers.

Voor N&N Partners uit Apeldoorn zal Vicus de bestaande webshop vervangen door een e-commerce platform op basis van Magento, VOSBA KingSync en King. Communicatie met leveranciers zoals artikelbestanden, inkoop- en dispatch-orders zal verlopen via de VOSBA VendorConnector.

Voor Scouts en Gidsen bouwt Vicus het in 2009 door ons gebouwde webshop aan Navision b2c platform om naar een multishop platform waarbij zowel consumenten als zakelijke klanten kunnen bestellen. Inclusief bijhorende autorisaties en aansturing van prijzen per klantgroep vanuit NAV. De koppeling naar NAV is gerealiseerd met VOSBA.

Voor Munindra Stockmanagement realiseert Vicus een Magento webshop aan Dynamics NAV. Via VOSBA, zodat meerdere shop gekoppeld kunnen worden en bovendien bij een overstap naar een ander ERP-systeem een groot deel van de integratiewerkzaamheden behouden blijft.

Voor Transpart bouwen wij momenteel een Magento webshop die we koppelen aan King Software via VOSBA KingSync.

Klantcase - More4cycling Magento met internationale ambities

Prachtige nieuwe Magento webshop gerealiseerd door Vicus in goede samenwerking met het team van More4cycling. Deze Magento shop bevat diverse plug- ins en maatwerk.

Klantcase - Met webshop aan Navision klanten vinden van C&C Parts snel het juiste onderdeel

Vicus realiseerde deze webshop met stabiele integratie met het Microsoft Dynamics NAV ERP-systeem voor autoremmenspecialist C&C Parts uit Venlo.

Artikelen gaan inclusief alle data van NAV naar de webshop. Online bestellingen komen automatisch in NAV binnen als uit te leveren verkooporders.

Klantcase - Sigma Benelux Magento webshop aan King

Vicus realiseerde via het VOSBA middleware platform in korte tijd de koppeling tussen Magento en de King Business Software Logistiek.

Verdien overstap Magento betaalde naar community versie terug in 6 maanden

Voor een relatie zochten wij uit wat de consequenties zouden zijn om over te stappen van de betaalde gelicenseerde Magento naar de Magento Community Editie.

Wij kwamen tot de conclusie dat de terugverdientijd ongeveer 6 maanden zal zijn. Bent u benieuwd wat het u kan opleveren? Neem contact op met Vicus!

Vtiger 6.0 komt er aan

Eerder kondigde wij Vtiger versie 6 aan voor begin juni 2013. Omdat een groot deel van de code herschreven wordt is er nog een paar weken nodig om alles te testen en alle gevonden bugs te repareren. Toch verwachten wij nog deze zomer de eerste productieversie. We houden u op de hoogte.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug