Oranje ligt er uit en het weer zit nog niet mee. Verlangt u al naar de zomervakantie? Op naar de zon en zee, camping, hotel of huisje.

Nog een paar weken aan de slag. Maar nu eerst in deze nieuwsbrief verslag van diverse presentaties, een interessante reeks over zoekmachine optimalisatie, Magento embedded ERP en een mooie vtiger workshop aanbieding!

Colofon    Nieuwsbrief Vicus juni 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 
Lees meer over Magento

Vicus presentatie op Meet Magento

Op 31 mei gaf Vicus directeur Luuk Roovers een presentatie op Meet Magento over het integreren van Magento met back-office systemen zoals King en Navision.

SEO

Artikelserie over SEO

De komende weken verschijnt in de blog van Luuk Roovers een serie artikelen over zoekmachine optimalisatie. Je kunt deze serie volgen door regelmatig op de weblog van Luuk te kijken of door hem te volgen via Twitter.

Logo BadVak 2012

BadVak 2012 op uitnodiging van GROHE

Met als titel 'Meer in de toonzaal presteren door online goed te presenteren' ging Luuk Roovers 3 dagen in discussie met badkamerondernemers over hoe je internet en sociale media kunt gebruiken om meer publiek naar de showroom te trekken.

Schema Multishop

Multishop met Zen Cart of Magento?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is of wij liever Zen Cart of Magento inzetten voor een multishop omgeving. Beide pakketten hebben immers hun voor- en nadelen in onder andere stabiliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en kosten op korte en lange termijn.

Magento logo

Magento met Embeded ERP module

Voor webshopeigenaren die graag wat meer grip op de zaak krijgen is de embedded ERP module van Maison du Logiciel het overwegen waard. U krijgt hiermee meer grip op uw operationele proces, inclusief het afhandelen van complexere taken zoals ordermanagement.

Vicus heeft inmiddels meer dan een jaar ervaring met de implementatie van deze mooie Magento ERP module.

bestelknop

Aanbieding - Workshop vtiger effectief inzetten

Met vtiger CRM haalt u meer leads binnen, bespaart u op arbeid en verbetert u uw klantenservice. Deze workshop is gericht op het optimaal inzetten van vtiger in uw organisatie.

Tot 31 juli 2012 is de workshop extra voordelig als u bestelt via onze webshop.

Sophie versterkt team van Vicus

Sophie Huiskamp versterkt sinds mei onze verkoop binnendienst. Sophie zal met name informatieverzoeken opvolgen die bij ons via telefoon of website binnenkomen.

Integrale oplossing Ecommerce met CRM

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en CRM. Enkele van onze oplossingen:

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug