Colofon    Nieuwsbrief Vicus juni 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Cruciale bedrijfsprocessen op open source

Welkom in ons nieuwe pand, welkom nieuwe klanten, welkom in Amersfoort en welkom op onze nieuwe vtiger CRM website!

Wie op zoek is naar software en applicaties om klantgerichte processen slim te automatiseren – en dat bij voorkeur met open source software – komt bij Vicus uit. Vicus levert een zeer breed palet aan open source oplossingen voor klantgerichte processen. Van webshops tot CRM-applicaties en van klantenservice- tot track & trace-oplossingen.

Opfrisbeurt voor vtiger website

Alles op het gebied van CRM was al enige tijd te vinden op onze website v-tiger.nl. Tijd voor een opfrisbeurt. De nieuwe website geeft het laatste nieuws op vtiger CRM gebied, is overzichtelijk en geeft u inzicht in wat vtiger CRM voor uw organisatie kan betekenen. We horen graag wat u er van vindt!

 

Optimaal afstemmen van uw proces en systeem

e-commerce en CRM worden steeds meer een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit niet altijd eenvoudig in uw bedrijf in te voeren. Wat betekent de introductie van een nieuw CRM-systeem voor uw bedrijfsprocessen en medewerkers? Wij nodigen u graag uit om met ons hier over door te praten.

 

e-commerce succesmodel op Salon aan de Eem

Salon aan de Eem in Amersfoort is een evenement geïnspireerd door de designbeurs Il Salone del Mobile in Milaan. Naast het mooie programma met onder andere het congres Marketing & Design, PechaKucha en Dragons' Den stroomt het Oliemolenkwartier in Amersfoort ook vol met exposanten en workshops. Vicus presenteert zich met voorbeelden van Service Design toegepast in e-commerce.

Succes met Magento e-commerce platform

Vicus heeft een brede klantenkring, in verschillende segmenten in Nederland, België en Duitsland. Sinds kort mogen we ook Zwitserland toevoegen. FitPro GmbH heeft recent na het volgen van een workshop over het e-commerce succesmodel gekozen voor Vicus als implementatiepartner. Vicus zal het internationaal e-commerce platform voor FitPro op basis van Magento opbouwen.

Sinds 2007 kiezen steeds meer klanten voor het Magento platform. Naast FitPro werken bijvoorbeeld ook de Vicus klanten Onkenhout&Onkenhout, dierenspeciaalzaakonline en trouwartikelen.nl met Magento.

Vicus open dag groot succes

In maart is Vicus verhuisd naar een groter pand. 31 mei was het daarom feest bij Vicus. Klanten, partners en leveranciers waren uitgenodigd ons nieuwe pand te bekijken. Men kon gelijk kennismaken met onze bestaande medewerkers en de nieuwe medewerkers Arjen (binnendienst), Thijs en Dmitriy (ontwikkelaars).

Vicus Gemaakt in Amersfoort!

Op vrijdag 24 juni zal tijdens het evement 'Salon aan de Eem' het boek 'Gemaakt in Amersfoort' gelanceerd worden. In dit boek presenteren Amersfoortse creatieve ondernemers zich en het bevat interviews en artikelen over de creatieve economie in Amersfoort. Van Vicus worden onder andere het VOSBA integratie framework, CRM-dicteren en SNORM in het boek gepresenteerd.

Zomervakantie zonnig op halve kracht

In de regio Utrecht start de zomervakantie op 2 juli. Tijdens de zomervakantie gaan ook de mensen van Vicus er even tussenuit. Dat betekent dat ook wij op halve kracht draaien. Lopende projectactiviteiten proberen we zoveel mogelijk voor 1 juli af te ronden. Uiteraard is onze servicedesk gewoon bereikbaar.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug