Colofon    Nieuwsbrief Vicus januari 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Nieuw jaar - nieuwe kansen

De kop is er af. De blauwe maandag van dit jaar is achter de rug en we kunnen er weer tegenaan. Volgende week de Webwinkel vakdagen en nu al E-commerce en CRM nieuwtjes van Vicus.

Trends in Shopsoftware Magento, Zen Cart

Als wij Google Trends mogen geloven dan zitten wij nog steeds op het goede spoor met de ondersteuning van zowel Zen Cart als Magento.

Zen Cart heeft een stabiele gebruikersgroep. Magento snoept vooral de gebruikers van osCommerce weg. Betekent dat dat de markt Zen Cart hoger waardeert dan osCommerce? Blijkbaar wordt osCommerce toch hard afgestraft voor het ontbreken van doorontwikkelingen. Zen Cart heeft sinds de introductie van Magento diverse releases uitgebracht en zou nu wel eens het meest veilige en stabiele webshop systeem kunnen zijn.

Magento klantcase FitPro

Op de valreep is in december 2011 de nieuwe webwinkel van FitPro uit Zwitserland live gegaan. Vicus heeft deze internationale meertalige multishop ontwikkeld op basis van Magento.

Verscherping focus van Vicus

In 2012 is het tijd voor Vicus om zich nog sterker te profileren in de onderdelen waar wij goed in zijn. Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en CRM. Enkele van onze oplossingen:

Verhuizing naar milieuvriendelijk Servercentrum

In december is een deel van ons serverpark verhuisd van Amsterdam (Telecity) naar Haarlem (EvoSwitch). Er waren twee belangrijke redenen voor deze verhuizing. De eerste was de betere beschikbaarheid van IP nummers en de tweede de aandacht voor het milieu.

De verhuizing heeft plaatsgevonden in de nacht van 28 december en is vlekkeloos verlopen. Door een zeer slimme manier van verhuizen zijn enkele websites midden in de nacht slechts zeer kort uit de lucht geweest.

Vernieuwde websites

Vicus past zelf toe wat wij onze klanten al enige tijd adviseren. Onze vicus.nl website zal steeds meer worden ingericht als centraal portaal waarop onze producten en diensten summier worden gepresenteerd, met een focus op de totaaloplossing.

Gespecialiseerde websites gaan dieper in op de specifieke oplossing of product. Onze meest recente website is Zen Cart Experts.nl waar we de informatie over het Zen Cart e-commerce platform bij elkaar zullen brengen, inclusief de specifieke oplossingen zoals deze door Vicus worden aangeboden.

Vicus introduceert Cross-site Analytics

Gewoonlijk is Web Analytics een intensieve klus. We zijn dan ook steeds bezig die makkelijker te maken. Met dit nieuwe gereedschap kunnen wij het verkeer tussen uw websites zichtbaar maken. Bovendien worden de inkomende en uitgaande weblinks, inclusief de sociale media zichtbaar op website niveau.

  • Meer over Cross-webshop Web Analytics

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug