Colofon    Nieuwsbrief Vicus februari 2014
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Sinds de nieuwsbrief van november is er weer heel wat gebeurd. Het einde van het jaar rondde wij veel projecten af maar er ontstonden ook prachtige nieuwe contacten die eind 2013 en begin 2014 leidde tot nieuwe samenwerkingen. Omdat wij in 2014 10 jaar bestaan hebben we weer een leuke actie!

Selectie van recent gestarte klantprojecten

Wij verwelkomen weer een groot aantal nieuwe klanten. Onderstaand een selectie:

  • Multifast Holland, verkopers van bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap, wil haar klanten beter van dienst zijn, geïntegreerd met het bestaande proces. Vicus ontwikkelt een Magento multishop en koppelt deze aan de bestaande King Enterprise bedrijfsadministratie.
  • Voor Blue Wave Trade, de specialist in het leveren en verzorgen van reinigingssystemen sanitaire voorzieningen en hotel supplies, bouwen wij een Magento dealerwebshop en koppelen deze aan King Enterprise. De webshop kan zowel producten van Blue Wave als van de dealer zelf bevatten.
  • BWaste International, specialist in productie, levering en implementatie van ondergrondse containersystemen bij gemeenten, wil haar verkoopproces optimaliseren. Vicus zal de start met Vtiger 6 begeleiden.
  • K.M.A. Logistics and Textiles, al meer dan een 140 jaar een begrip in professionele textieloplossingen, wilde graag hulp van Vicus om optimaal gebruik van Vtiger CRM te maken.
  • Voor Jarco diervoeders (Yamipets), sinds jaren 60 Nederlandse producent van volledig voer voor honden, verzorgt Vicus de koppeling tussen Magento en King via het VOSBA e-solutions framework.

Klantcase - N&N Partners

Vicus implementeerde voor N&n Partners een volledig geautomatiseerde Magento e-commerce oplossing. Artikelen van leveranciers worden ingelezen via de VOSBA VendorConnector. Online verkopen worden automatisch ingekocht bij meerdere leveranciers. De King administratie wordt direct bijgewerkt. King is via de VOSBA e-solutions middleware gekoppeld aan de Magento webshop.

Maak kennis met N&n Partners en merk hoe eenvoudig een coupon in Magento werkt. Voor Vicus relaties in februari 2014 10% korting op alles behalve Apple & Postzegels.

Maak kennis met The Feedback Company

Als u nog niet weet hoe uw klanten over u denken kunt het uw klant vragen. Volgens WUA leest 62% van de Nederlanders eerst klantervaringen, voordat ze een besluit nemen. Van de mensen die zich online oriënteren, neemt zelfs 71% reviews mee in hun beslissing. De doorklikratio (CTR) kan wel met 30% stijgen.

Als relatie van Vicus kunt u de feedbacktool 1 maand gratis gebruiken en daarna 3 maanden met 50% korting.

Verslag van de Webwinkel Vakdagen

Responsive, klantloyaliteit en natuurlijk veel webshopsoftware, zoekmachinemarketing en betaaloplossingen. Leuk dat een van onze klanten zei dat we eigenlijk geen concurrenten hebben.

Nieuwe responsive templates

Veel nieuwe templates op onze website om u uw webshop een opfrisser te geven. Responsive wil zeggen dat de template zich flexibel aanpast aan het scherm van de gebruiker. Zo toont uw webshop netjes op zowel een computer als op een mobiele telefoon of tablet.

Vicus 10 jaar jubileumactie - start met CRM

Vicus bestaat dit jaar 10 jaar. Dat vieren wij met jubileum acties. Tot en met 31 maart 2014 start u extra voordelig met Vtiger CRM.

  • 1 jaar gebruik van Vtiger met maximaal 10 gebruikers
  • Abonnement servicedesk, 1 jaar SSL-beveiliging
  • 1 workshop (4 uur te Amersfoort)
  • 10-strippenkaart (10 uur support)
  • 2 Vtiger modules van onze website tegen 20% korting

Dit exclusieve Vtiger jubileum startpakket bieden wij tijdelijk aan voor maar EUR 1.650,=.

Vtiger 6 is gebruikersvriendelijker

Vtiger 6 is beschikbaar sinds half januari. Vtiger 6 heeft een behoorlijk redesign ondergaan en is veel vriendelijker voor gebruikers. Heeft u nog een Vtiger die ouder is dan versie 5.4? Upgrade dan snel naar versie 5.4 of 6.

19 maart WebWinkel Inspiratie Dag

Hoe krijgt u bezoekers naar uw webwinkel? En hoe zorgt u er voor dat deze bezoekers wat bestellen én terug komen? Van de duizenden startende webwinkels is maar 40% succesvol, de rest sluit binnen 3 jaar de digitale deuren.

Wilt u bij de succesverhalen horen? Kom naar de WebWinkel Inspiratie Dag (WWID) en laat u gratis inspireren!

Inlezen van artikelbestanden

Inmiddels hebben we voor meerdere klanten gezorgd voor een geautomatiseerd proces om via onze VendorConnector grote artikelbestanden van leveranciers in te lezen. Lees onderstaande online artikelen:

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug