Colofon    Nieuwsbrief Vicus februari 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Ook afgelopen jaar is Vicus volop gegroeid. Kijkend naar de uitdagende opdrachten die wij vorige maand al mochten ontvangen, zal er ook in 2013 voor ons geen sprake zijn van crisis of een dip. Integendeel.

Voor ons draait dit jaar alles om verbinden. Van software en processen en van klanten, partners en relaties. We vertellen u graag waarom klanten kiezen voor de expertise van Vicus en samen met ons meer succes met minder inspanning behalen.

Webwinkel Vakdagen 2013: nieuwe kennis en kennissen

De Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht zijn voor Vicus een jaarlijks terugkerend feestje. En hét moment om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Vooral ook de gelegenheid om in 2 dagen volop nieuwe kennis op te doen, die weer we dan weer graag met u delen. Via deze e-nieuwsbrief, maar ook via blogs die we de komende tijd zullen publiceren.

Uitbreiding ontwikkelteam van Vicus

Om goed in te kunnen blijven spelen op de groeiende vraag van bestaande en nieuwe klanten hebben wij ons team uitgebreid met 3 PHP ontwikkelaars: Erik, Daniel en Tariq. Elk met een brok aan ervaring. Wij verwachten komende tijd verder te groeien.

Bijzondere blog-service

Heeft u een vraag op ons vakgebied? Bijvoorbeeld op het gebied van efficiënte koppelingen, online verkoop, sales of service? En denkt u dat er waarschijnlijk (veel) meer bedrijven zijn die, net als u, graag antwoord op die vraag willen hebben? Stel dan uw vraag per e-mail: marketing@vicus.nl en wij bloggen het antwoord.

Klantcase: Burton realiseert meer ruimte voor haar ambities

Burton Car Company in Zutphen is een bijzonder succesvolle sportwagenfabrikant.

Vicus ondersteunde de internationale expansie van hun verschillende handelsondernemingen met de implementatie van een Zen Cart multishop en de integratie met het Microsoft Dynamics NAV ERP-systeem. Iwan Göbel, een van de directeuren van Burton, is bijzonder tevreden over de aantoonbare resultaatverbeteringen.

Vicus mobiel op vakbeurs Multichannel 2013

Op 23 en 24 april organiseert vakblad Twinkle in de Jaarbeurs Utrecht de beurs Multichannel 2013. Dit jaar worden er opnieuw vele bezoekers verwacht.

Op de beurs kunt u ons live spreken en een beroep doen op onze (integratie-)expertise. Want op beide dagen zijn wij daar vanaf 13.00 uur aanwezig. Neem contact op voor een afspraak tijdens de beurs met specialist Luuk Roovers.

  • via een telefoontje of SMS naar 06 4230 1865.

Klantcase: Svaane vergroot functionaliteit, flexibiliteit en ruimte voor groei

Svaane zocht betaalbare software voor het vastleggen en beheren van leads en klanten. Een systeem voor het beheer van het volledige verkoopproces, inclusief voorraadadministratie, orderproces, productie en facturatie.

Hiervoor selecteerde Svaane vtiger CRM van Vicus.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug