Colofon    Nieuwsbrief Vicus december 2014
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Prettige feestdagen!

Gelukkig gaat het weer beter met de Nederlandse economie. Ook gaat het goed met de klanten van Vicus. De reden blijft een kip-ei verhaal. Komt dat omdat deze bedrijven juist meer dan gemiddeld actief aan de slag gaan en Vicus opzoeken of omdat Vicus goed werk aflevert?

Wij sluiten 2014 in elk geval mooi af en gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar in! 2015 start meteen goed met het live brengen van een paar mooie nieuwe webshops in de 1e week van januari. Tot volgend jaar!

Welkom aan Nieuwe klanten

Ook het laatste kwartaal van 2014 mochten wij vele nieuwe klanten verwelkomen. Een selectie:

Stichting ProGez / Stichting Caransscoop- ontwikkeling van de zorgdatabase die de basis gaat vormen van een regionale sociale kaart voor de (eerstelijns)zorg op basis van het Vtiger CRM-systeem. Inclusief klantportaal waar zorgverleners hun gegevens kunnen aanpassen.

Healthynez - Integraal platform op basis van Vtiger CRM, Magento webshop met een koppeling naar King Logistiek.

Techno Motor Veghel - Groothandel in motoraccessoires - Magento webshop met uitgebreid systeem om motoronderdelen en accessoires te zoeken op model en bouwjaar. Inclusief koppeling naar Exact Globe.

Stims Media - Implementatie van CRM voor sales, productie en opnameplanning voor televisieproducties.

Unlimithed Health - Groot- en detailhandel in Superfoods en Supplementen - Magento multishop met koppeling naar King Logistiek, leveranciers en afnemers

STAS picture hanging systems - Implementatie van CRM voor meerdere zusterbedrijven binnen 1 Vtiger installatie.

Tierolff Muziekcentrale - Uitgeverij van muziekbladen - Magento webshop aan King

Vivisol Nederland - Groothandel medische hulpartikelen voor thuiszorg - Implementatie van Vtiger CRM

Wij feliciteren:

Onderstaand een selectie van de klanten die afgelopen maanden gestart zijn met het gebruik van hun platform:

Wijnhandel Slijterij Brouwer - Magento webshop met koppeling naar Microcash.

Da Finci Solutions - Adviseur financieel dienstverleners - Implementatie van Vtiger CRM en ViDashBoard.

Keukenstudio Kruize - Verkoop van onderdelen en accessoires voor keukens - Implementatie van Magento webshop,  inclusief bestellen van onderdelen via een bouwtekening.

OKDV Grooming Products - Magento webshop met koppeling naar King.

Onkenhout - met de upgrade van het (sinds 2007) bestaande Magento webcatalogus en ingebruikname van het  Vtiger CRM-systeem.

Klant in beeld: Dutry en Co

Dutry & Co is ruim 200 jaar actief als importeur en producent van topmerken kachels en haarden in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Via VOSBA worden verkoopgegevens vanuit Microsoft Dynamics NAV ingelezen in vtiger, zodat het verkoopteam via computer en tablets een compleet beeld heeft over de klantportefeuille, juist ook onderweg. Vervolgens heeft Dutry binnen vtiger alle informatie beschikbaar om de communicatie met haar prospects en verdelers te optimaliseren.

Bakkende Bakkers bakt ze ook online bruin

Bij Bakkende Bakkers Groenendijk wordt Brood en gebak er na veertig jaar nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, maar verder gaat Evert Groenendijk met zijn tijd mee. “Want stil staan, is achteruit gaan’’, vindt hij. De bakkerij lanceerde dit jaar dan ook een gloednieuwe website en webshop. Vicus hielp hem daarbij.

Oude Vtiger versies niet meer veilig

We communiceren het al een half jaar, maar nu is het echt zo ver. Het is niet meer verantwoord om oude versies in de lucht te houden. Neem snel contact op met de servicedesk van Vicus als u uw Vtiger CRM omgeving wilt upgraden, in elk geval minstens naar 5.4, maar wij adviseren versie 6.1.

Upgrade nu naar Zen Cart 1.5.1

Vicus stopt per 31 december 2014 de ondersteuning van Zen Cart versie 1.3.8 en 1.3.9. Het is uit veiligheidsoverweging niet meer verantwoord om met deze versies een webshop te draaien.

Officieel worden Zen Cart versies ouder dan 1.5.1 al niet meer ondersteund. Nu Zen Cart 5.1 al enige tijd beschikbaar is raden wij u aan om zo snel mogelijk te upgraden als u dat nog niet gedaan heeft. Versie 1.5.1 is stabiel en betrouwbaar. Oudere versies zijn inmiddels gevoelig voor hackers.

Voor veel webshops is het voorjaar de zomer een prima periode om de upgrade uit te voeren. Wacht niet tot u gehackt bent! Neem snel contact op voor een plan van aanpak.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug