Colofon    Nieuwsbrief Vicus december 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Samen op naar 2013

Op de valreep naar het nieuwe jaar ontvangt u onze laatste e-mail nieuwsbrief van 2012. Vicus gelooft in synergie. In de kracht van delen en samenwerken. Dat bracht ons afgelopen jaren succes en daar zijn we trots op! We kijken ernaar uit om samen met u onze ambities verder vorm te geven. In 2013 en daarna. Directie en medewerkers van Vicus wensen u alvast fijne feestdagen en een succesvol nieuw jaar.

In kerstweek gesloten

Tijdens de kerstweek genieten wij van een welverdiende pauze en is ons bedrijf gesloten.

Natuurlijk zijn wij wel bereikbaar voor ondersteuning bij storingen. Meldingen kunt u op de gebruikelijke manier doorgeven.

Nieuwe klanten/projecten

Afgelopen maand mochten wij diverse nieuwe klanten verwelkomen. Een greep:

  • Svaane, ontwikkelaar en fabrikant van duurzaam sanitair. CRM-ontwikkeling en implementatie
  • PreventZorg, verlener van kwalitatief uitstekende zorg aan patiënten met een chronische aandoening. CRM-ontwikkeling “op maat” en implementatie
  • VENO Stalinrichting, producent van stalinrichtingen voor schapen, geiten, paarden en kinderboerderijen. Beheer en verbetering van veel omvattende webshop

vtiger 6.0 binnenkort verkrijgbaar

Als expert en marktleider in Nederland van vtiger CRM en de integratie van deze open source software hebben we afgelopen maanden achter de schermen al gewerkt met versie 6.0.

Inmiddels hebben we de Nederlandse vertaling afgerond en met het pakket gewerkt. Graag lichten we alvast een tipje van de sluier van vtiger versie 6.0 op.

Burton: gefeliciteerd met 7e webshop

Het in Zutphen gevestigde bedrijf Burton Car Company van Iwan Gobel, ‘100% beste ondernemer van Nederland´, verkoopt op succesvolle wijze de Burton Sportwagen en onderdelen voor Citroën 2CV’s, ook wel bekend als “De Eend”.

Het bedrijf is sinds 2011 een tevreden klant van Vicus. Zowel voor de integratie met de Navision back-office als voor de ontwikkeling van hun webshopplatform. Binnen het multisiteplatform van Burton Car Company wordt binnenkort de 7e website gelanceerd. Binnenkort meer informatie!

Neem contact op met Vicus over Knab.

Knab, een opvallende nieuwe bank

Misschien heeft u de afgelopen maanden de tv-spotjes gezien waarin een schip tegen een fles champagne wordt ‘gegooid’.

Het spotje is van Knab, een nieuw en veelbelovend bankconcept van het Aegon-concern.

Als u Knab bank nog niet op uw webshop als betaalmethode heeft staan...

Meer over Snoobi 5

Snoobi Analytics 5: ongekend veelzijdig

Met het beproefde en veelzijdige product Snoobi weet u precies wie wanneer waar op uw website of webshop op bezoek was. Recentelijk toegevoegd is Snoobi Analytics 5 dat bestaat uit een aantal nieuwe onderdelen en u diverse nieuwe mogelijkheden biedt om heel eenvoudig essentiële (verkoop)informatie te verkrijgen en daarmee meer leads.

Senior PHP ontwikkelaar gezocht

Vicus groeit op gezonde wijze, onder andere doordat een toenemend aantal grotere organisaties voor ons en onze specialisme kiezen. Om bestaande en nieuwe klanten de gewenste service te kunnen blijven bieden gaan wij ons team uitbreiden met een zeer ervaren en enthousiaste PHP ontwikkelaar. Bent u dat, neem dan contact met ons op. Kent u een dergelijke senior PHP ontwikkelaar? Tip ons. De “gouden” tip belonen wij met een iPad 4 Wifi en een jaar lang gratis gebruik van een eigen vtiger CRM (standaard) installatie met SSL.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug