Colofon    Nieuwsbrief Vicus december 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Met Vicus gaat u goed het nieuwe jaar in.

Het jaar 2011 begint alweer aan zijn laatste maand. Een jaar waarin veel gebeurd is. Vicus is verhuisd naar een nieuwe locatie. Steeds meer bedrijven ontdekken dat met Vicus hun bedrijfsprocessen soepeler gaan draaien. Consumenten blijken steeds vaker naar de webshops te gaan dan naar fysieke shops. Reden te meer om 2012 goed voorbereid in te gaan. Vicus helpt u hierbij graag op weg. In deze nieuwsbrief informeren wij u over het laatste nieuws op ecommerce gebied, zoals u van ons gewend bent. En stellen wij graag een klant aan u voor.

Groeifase 5 multi-shop platform

Steeds meer van onze klanten belanden in groeimodel fase 5. De structuur is op orde, de logistiek draait, de statistische gegevens over de klantengroep zijn bekend en het wordt dus tijd om deze te gaan inzetten om te gaan groeien.

Zowel met Zen Cart als met Magento kan door Vicus een goed werkend multi-site platform worden angeboden. Als back-office platformen koppelen we de webwinkels met Dynamics Navision, King Business Software, vtiger CRM en SQL-ledger.

Nieuwe bedrijfsmodellen bedreiging of kans?

In de workshops van Vicus openen wij de blik op nieuwe bedrijfsmodellen. In onze workshops diensteninnnovatie werkt u samen met uw eigen collega's aan de toekomst van uw organisatie. Zowel nieuwe marktmogelijkheden als procesoptimalisaties en nieuwe manieren van leadgeneratie komen in deze workshop aan de orde. Bestaande klanten kunnen deze workshop met korting volgen.

Zen Cart: stabiel en vooruitstrevend

De afgelopen jaren is Magento veel in het nieuws geweest en heeft ook Vicus meerdere shops in Magento gebouwd. Echter, Zen Cart is een stabiel pakket. Heeft webshop-eigenaren veel te bieden en bouwt nog steeds door aan haar platform.

Onlangs is dan ook versie 1.5 rc proefversie vrijgegeven. Binnenkort verwachten wij de definitieve versie. Redenen om te upgraden zijn met name de verbeterde architectuur waarmee een nog veiliger en stabieler platform is ontstaan.

 

Snoobi: Analyse leidt tot rendement

Uw webshop is een belangrijk verkoopkanaal. U investeert zowel in de opzet, het onderhoud van de site en het aantrekken van bezoekers door website optimalisatie en via online en offline campagnes. U gebruikt wellicht banners, Google AdWords, nieuwsbrieven, blogs en nog veel meer. Maar weet u ook of deze investeringen genoeg opleveren?

Snoobi web analytics maakt het rendement van uw internetactiviteiten inzichtelijk zodat u uw webshop kunt optimaliseren, het effect van uw marketing-acties verbeterd en uw website kunt inzetten om meer en betere leads te genereren.

Heeft u voldoende klanten?

Een nog weinig gebruikte methode om leads te generen is het meelopen in enquêtes. Na het invullen van een (voor u) relevante vraag wordt de consument uitgenodigd om informatie aan te vragen bij uw bedrijf. U krijgt een optin e-mail adres om de consument te benaderen.

vtiger CRM versie 5.3 is er!

Een voor b2b bedrijven essentiële aanvulling is een koppeling naar een CRM systeem waarin u alles over uw klantenbestand kunt bijhouden. Zoals u weet is Vicus gespecialiseerd in geintegreerde oplossingen. Het vtiger CRM systeem is eenvoudig in gebruik, Open Source en relatief goedkoop in aanschaf en gebruik.

Recentelijk is de nieuwste vtiger CRM versie uitgekomen, deze gecombineerd met de door Vicus gerealiseerde vtiger Nederlandse vertaling is een mooie aanvulling op uw webshop!

Klantcase uitgelicht: Careltje

In de spotlight van deze week: Careltje.nl kinderkleding

Careltje heeft al enkele jaren haar webwinkel toevertrouwd aan Vicus. In de loop van de jaren zijn de nodige stappen gezet. Regelmatig verschijnt haar nieuwsbrief. Recent hebben ze ook een facebook pagina en zijn ze steeds beter vindbaar dankzij de SEO-campagne.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug