Iedere ondernemer wil graag weten wie zijn top-10 klanten zijn, wat de wensen van de klant zijn en hoe je de klant het beste kan bedienen. Vtiger CRM helpt u op weg om uw ideale klant te vinden. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief. Verder: onze klant Laudius stelt zich aan u voor. Heeft u al de APK voor uw webwinkel geregeld? Traditie getrouw sluiten we de nieuwsbrief af met een greep uit het nieuws van de website.

Tot slot wensen wij u natuurlijk hele fijne feestdagen en een mooi 2010!

vtiger: schiet scherp in plaats van met hagel!

Ken uw klant! Klanten die winst maken zijn het bestaansrecht van elk bedrijf. Het is dus van belang voor uw bedrijf dat u weet wie uw klanten zijn en wat hun behoeften zijn. Dit uitgangspunt is de basis van een Customer Relationship Management (CRM) systeem.

Het hart van het CRM is uw relatiemanagement. Binnen dit onderdeel biedt vtiger CRM alle benodigdheden om te registeren wie uw relaties zijn. Maar ook het verkooptraject, marketingcampagnes kunt u bijhouden. Diverse analyses bieden u de mogelijkheid om uw ideale klant te ontdekken.

Vicus eBusiness Solutions ondersteunt u graag uw CRM in te richten.

Lees meer

Klantcase: Laudius

Instituut Laudius biedt cursisten de mogelijkheid om diverse MBA opleidingen te volgen en zich via de website direct in te schrijven.

Achter de schermen komt deze inschrijving direct in vtiger CRM terecht en volgt automatisch de factuur uit SQLledger. Met het geleverde maatwerk van Vicus eBusiness Solutions staat er nu een systeem waarbij het voor de klant snel en soepel verloopt en Instituut Laudius het weinig inspanning kost om de inschrijving te verwerken en af te handelen.

Lees meer over dit project

Is uw APK al geregeld?

Uw auto laat u elk jaar APK keuren, simpelweg omdat het moet. Een onderhoudsbeurt is daarentegen niet verplicht maar zorgt er voor dat uw auto in goede staat blijft. Dit is te vergelijken met het jaarlijks onderhoud aan uw webwinkel.

Als u het maximale uit uw webwinkel wilt halen, dan zult u hier structureel tijd en geld voor vrij moeten maken. Benieuwd wat Vicus voor u kan betekenen?

Kom langs in Amersfoort om te bekijken hoe de stand van zaken is en of wij de winstgevendheid van uw webwinkel kunnen verbeteren. Wilt u liever een schriftelijk advies? Dat kan ook! De kosten voor dit advies bedragen EUR 350. Benieuwd? Bel of mail, of kom langs voor een afspraak!

Lees meer

News list

Ga terug