Colofon    Nieuwsbrief Vicus augustus 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Optimaliseer uw verkoopapparaat

De eerste scholen zijn weer begonnen en ook het bedrijfsleven is weer aan het vooruitkijken. Vicus helpt u graag met het vooruitkijken. U bent webshopeigenaar en bent al even bezig, maar hoe haalt u meer rendement uit uw webshop?

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van customer relationmanagement? Hoog tijd om eens een kijkje te nemen in ons aanbod van seminars en kennis te maken met onze nieuwe aanpak op het gebied van e-commerce performance optimalisatie.

e-commerce succesmodel - webshop en nu?

De afgelopen jaren heeft Vicus met succes dit seminar gegeven. Gericht op de webshopeigenaar die al een tijdje bezig is en graag meer rendement uit zijn webshop wil halen of voor de ondernemer die het direct goed wil aanpakken.

 

vtiger CRM voor kleine én grote bedrijven

Haco NV is een conglomeraat van circa 50 bedrijven dat wereldwijd opereert. Een bewijs dat vtiger CRM ook voor grotere organisaties een prima hulpmiddel kan zijn. De verkopers van Haco werken dankzij de inzet van vtiger CRM effiënter en het management kan betere besluiten nemen.

 

Maak nu kennis met vtiger CRM

Met Vicus implementeert u met behulp van vtiger een strak marketing- en verkoopproces en een prima customer service platform. Weet u dat De Belastingdienst en Buckaroo ook vtiger hebben geïmplementeerd?

Bent u nog aan het onderzoeken welk CRM-pakket het beste bij uw onderneming past of bent u niet tevreden over uw huidige pakket? Bezoek dan één van onze vtiger seminars! Dit seminar is bedoeld voor ondernemingen vanaf vijf werknemers.

 

vtiger logo

Wie wordt de 50e serieuze vtiger gebruiker?

Vicus heeft sinds 2005 inmiddels bijna 50 serieuze implementatie-trajecten met vtiger in Nederland achter de rug. Serieus noemen wij een CRM-implementatie als er minstens een workshop is geweest met een uitdieping van de bedrijfsprocessen en het CRM vervolgens conform dit plan is geïmplementeerd in de organisatie.

Wij verwachten deze maand het 50e vtiger Nederlandse implementatiecontract te tekenen. Dat zal zeker reden zijn voor een feestje en extra publiciteit. In de volgende nieuwsbrief meer.

Nieuwe bedrijfsmodellen voor de bouw

Op 23 juni hielden Luuk Roovers van Vicus en Karnoe Dorenbos van Berenschot een duo-presentatie op de Hibin branchedag een presentatie voor 300 ondernemers over innovatieve business modellen in de bouw. De presentatie werd zeer hoog gewaardeerd. Deze branchedag was georganiseerd door branchevereniging Koninklijke Hibin en Berenschot.

 

Samen werken aan succes met úw webshop

Sinds 2010 houden King Business Software, OOSEOO internetmarkting en Vicus samen seminars. Omdat webshopeigenaren dit seminar hoog waarderen hebben we nog een aantal nieuwe seminars ingepland 28 september in Amersfoort en op 19 oktober in Friesland.

Een uniek seminar dat meerdere kanten van e-commerce belicht, de back-office, het e-commerce succesmodel, e-commerce performance, internetmarketing en sociale media. Alleen voor webondernemers die echt een succes willen gaan realiseren!

 

Zen Cart, Magento of osCommerce

Zen Cart is een stabiel e-commerce platform dat zich al vele jaren heeft bewezen. Waar osCommerce aan aandacht verliest en Magento volop in de pers wordt genoemd heeft Zen Cart al jaren een trouwe gebruikersgroep die nog steeds groeit. Zen Cart is nog steeds in ontwikkeling en de Zen Cart versie 1.5.0 is nu voor de beta test beschikbaar.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug