Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger versie 5.2 – november 2010

Nu ook beheer van assets, geavanceerde filters voor rapportages, nieuwe module om opmerkingen te plaatsen. Introductie van de mobile API.

In deze release treft u meer dan 50 functies / verbeteringen en ongeveer 350 bug fixes aan, samen met verbeterde prestaties. Wij willen graag alle collega’s uit de gemeenschap bedanken die de laatste 4 maanden meldingen hebben gedaan en feedback hebben gegeven. We stellen uw geduld en steun zeer op prijs.

vtiger CRM 5.2 belangrijkste verbeteringen:

  • Geavanceerde filters voor de rapportage module
  • Project Management Module is nu standaard onderdeel van vtiger
  • Management van Assets via de activa Module is op veler verzoek een standaard onderdeel geworden
  • SMS-berichten vanuit vtiger aan klanten sturen
  • Mobile Module met API-ondersteuning (gebruikt door vtiger CRM Mobile APP voor iPhone, Android .. etc)
  • Nieuwe commentaarmodule, gekoppeld aan de modules Leads, Accounts, Contacten en Projecten. Nu dus opmerkingen met tijdstempel toevoegen aan alle accounts, contacten en andere modules
  • iCal Export en import-ondersteuning voor de agenda
  • Ondersteuning voor o.a. order- en factuurregels in Rapporten
  • En meer … (voor een gedetailleerde lijst verwijzen we naar de release notities)

Bestaande klanten van Vicus kunnen het verzoek direct bij de servicedesk neerleggen. Heeft u nog geen servicedeskabonnement bij Vicus en u wilt toch uw bestaande vtiger omgeving upgraden dan kunt u een e-mail sturen naar sales@vicus.nl of bellen met 033-4611196.

Vicus is Gold Partner van vtiger CRM sinds 2007. Wij zijn zeer nauw betrokken geweest bij het specificeren en testen van de 5.2 versie. Vicus is daarmee uw beste partner voor alle vtiger diensten in Nederland.

Er zijn veel fantastische features en met name ook vtiger performance verbeteringen. Er zijn twee veel gewenste features in vtiger versie 5.2 toegevoegd – Project Management en SMS notificatie. Aanvullend zal deze vtiger CRM versie verbeterde API’s (Application Programming INterface) bevatten voor mobiel gebruik.

Vicus heeft inmiddels ook al versie 5.1 op mobiel draaien. Deze zullen ook t.z.t. op vtiger CRM versie 5.2 beschikbaar zijn. U hoeft dus geen maanden te wachten alvorens u uw vtiger gegevens op uw mobiel kunt inzien.

Ook zijn er behoorlijk wat bugs gefixed die op de 5.1 versie waren gerapporteerd. Vicus heeft in het testen en terug rapporteren van fouten in vtiger een actieve rol gespeeld.

vtiger 5.2 Release Planning

vtiger 5.2 Validatie Build1

vtiger 5.2 Validatie Build2

vtiger 5.2 Release kandidaat (RC)

vtiger 5.2 Final Versie

De vtiger Mobile APIs en de vtiger Project Management modules zullen snel na VB1 worden vrijgegeven als separate vtiger add-ons. De finale versie zal voor beiden in de vtiger package worden opgenomen.

Aan de slag met vtiger?

U kunt direct starten met Vtiger CRM  Neem contact op met Vicus voor meer informatie.

Indien gewenst kunnen wij alvast een evaluatieversie van de meest actuele versie voor u installeren op één van onze ontwikkelservers.

Laat een reactie achter