Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger uitgeroepen tot CRM marktleider door Gartner ICT bureau

Vtiger CRM is door Software Advice, onderdeel van het gerenommeerde ICT advies bureau Gartner uitgeroepen tot markleider in CRM.

VtigerCRM Marktleider ImageAls Vicus zijn we er trots op dat Vtiger CRM is uitgeroepen tot markleider in CRM samen met 5 andere CRM pakketten. Software Advice, onderdeel van het gerenommeerde internationaal ICT onderzoeks- en advies bureau Gartner, trok deze conclusie na een analyse van onafhankelijk gepubliceerde reviews van bedrijven.

Toegevoegde waarde en kwaliteit

Het Vtiger CRM pakket werd door de bedrijven consequent geroemd vanwege haar toegevoegde waarde en deskundigheid (kwaliteit). De toegevoegde waarde van vtiger wordt duidelijk zichtbaar als een organisatie groeit in omvang en complexiteit. Veel CRM pakketten zijn in een dergelijke situatie niet of nauwelijks in staat om tegemoet te komen aan veranderende klantwens zoals meer functionaliteiten om de kwaliteit van marketing, sales en klanten service te verbeteren en de customer journey optimaal in kaart te brengen.

CRM oplossing voor elke organisatie

Vtiger CRM vormt hierop een positieve uitzondering. Vtiger CRM levert de beste oplossingen voor marketing, sales en klantenservice teams. Deze oplossingen zijn betaalbaar en gebruiksvriendelijk voor elke organisatie. Vtiger is een CRM pakket dat zich makkelijk aanpast aan de groei van organisaties en bovendien altijd de customer journey duidelijk in kaart brengt. Bovendien wordt vtiger ondanks de lagere kosten (lagere Total Cost of Ownership) toch her- en erkend in het topsegment. Afbeelding 1 geeft de positionering weer van de diverse CRM pakketten verdeeld naar toegevoegde waarde en deskundigheid (kwaliteit).