Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger security en performance patch 1303-01 voor versie 5.4.0

De nieuwste security en performance patches voor vtiger CRM 5.4.0 zijn nu beschikbaar en wordt door experts van Vicus verzorgd op alle standaardinstallaties.

Deze patch voor vtiger CRM 5.4.0 verhelpt de volgende veiligheidselementen:

  • Local File Inclusion
  • Local File Deletion
  • SQL Injection
  • PHP Code Injection
  • Cross site scripting
  • Arbitrary File Upload
  • Authentication Bypass vulnerabilities (SOAP API’s)

Daarnaast wordt extra een performancepatch geïnstalleerd.

Waarom moet u deze patch toepassen?

Als u  gegevens van uw klanten vastlegt in vtiger CRM wilt u voorkomen dat buitenstaanders deze gegevens bekijken of zelfs downloaden. En natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat ze uw bedrijfsvoering platleggen. Om dat voor te zijn adviseren wij u om zo snel mogelijk de de vtiger CRM 5.4.0 security patch toe te passen.

Beveilig de verbinding minimaal met SSL

Het slotje in de browser, wie kent hem niet? Alle banken gebruiken het voor internetbankieren en de meeste webshops gebruiken het slotje zodra u gaat afrekenen. Heeft u nog geen SSL-beveiliging op uw vtiger-systeem of webshop? Regel dan snel een veilig en betrouwbaar account om uw bedrijfsgegevens te beveiligen. Dat is beslist geen overbodige luxe: niet voor niets noemt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) een SSL certificaat het minimaal benodigde technische beveiligingsniveau.

Vicus installeert SSL graag als u Vtiger CRM bij Vicus host.

Servicedesk voor expert-support en onbezorgde continuïteit

Gebruikt u de vtiger crm-toepassing, al dan niet in combinatie met een webshop, dan is het aan te raden om een servicedesk-abonnement bij Vicus af te sluiten. Want dan krijgt u alle gewenste/noodzakelijke ondersteuning door de ervaren experts van onze vtiger servicedesk.

En als u een (complexe) inrichtings- of gebruikersvraag heeft of een extra module wilt gebruiken, zorgen wij ervoor dat u snel operationeel bent.

Betrouwbare Vtiger CRM hosting

Als u Vtiger CRM bij Vicus host dan weet u zeker dat uw CRM stabiel draait. Uw kritische bedrijfsprocessen zijn gewoon online.

Als u de hosting onderbrengt bij Vicus krijgt u bovendien automatisch een gratis servicedeskabonnement.

50% korting

Als u bij Vicus host of een servicedeskabonnement heeft, dan krijgt u bij Vicus meteen 50% korting op de installatie van de beveiligingspatch voor vtiger CRM 5.4.0. Kortom, u heeft alle reden om uw hosting over te zetten naar Vicus en meteen ook gebruik te maken van een servicedesk-abonnement.

Bij nieuwe installaties vanaf 1 april zijn de securitypatches uiteraard al meegenomen.