Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM versie 6 rc1 medio december verwacht

Het kost tijd maar het einde is in zicht. Na diverse pre releases binnen de community is nu eindelijk de eerste release candidate in zicht.

Naar verwachting wordt medio december de eerste Vtiger versie 6 rc1 vrijgegeven.

Iedereen die software ontwikkelt, lepels vervaardigd of wat dan ook, weet dat het vrijwel onmogelijk is om alle potentiële gebruikers gelukkig te maken. Hoe meer functies je toevoegt en in hoe meer scenario’s een product kan worden gebruikt, hoe groter de kans is dat je voor een specifiek scenario een minder bruikbaar product hebt gebouwd. Buiten het oorspronkelijke gedefinieerde ideale scenario wordt de gebruiksbeleving wellicht minder perfect en bent je als producent snel gevangen tussen verschillende adviezen over het “perfecte” ontwerp. Juist hierdoor is het introduceren van Vtiger versie 6 een uitdaging.

De markt verwacht er veel van terwijl het coreteam juist een focus wilde leggen op het verbeteren van het bestaande, behouden van functionaliteit met een groter gebruiksgemak en gebruikersvriendelijker interface. Zodra Vtiger versie 6 productierijp is zal er naar verwachting grote drukte zijn met verzoeken om bestaande Vtiger installaties naar versie 6.0 te upgraden. Om uw upgrade naar versie 6 soepel en snel te laten verlopen raden wij u aan om te zorgen dat u eind 2013 helemaal bij bent met alle upgrades. Wij adviseren u om zo spoedig mogelijk te upgraden naar versie 5.4.0S en dat niet uit te stellen tot de laatste week van december.

Neem contact op met Vicus als u uw bestaande Vtiger wilt upgraden of advies wilt vragen.