Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM Open Source Version 6.0 vrijgegeven

Wij zijn trots en blij om de officiële lancering van Vtiger CRM Open Source versie 6.0.0 aan te mogen kondigen in Nederland.

Vtiger 6 werd op 10 januari vrijgegeven voor download. Deze release zou niet mogelijk zijn geweest zonder de grote gemeenschap van gebruikers, partners en ontwikkelaars. Door het gebruik van de software in uw bedrijf, ervaringen, bijdragen van verbeterde coderegels, aanleveren van verbeteringen, rapporteren van bugs – een gigantische inspanning waaruit we allemaal van profiteren.

Dit is de 6de grote opensource release van Vtiger CRM in de 10 jaar dat Vtiger bestaat. Tevens de meest significante verandering aan de software in zijn geschiedenis. Alle bug fixes en nieuwe functies verpakt in een gloednieuwe interface. De Vtiger 6 interface is ontworpen om de informatie die u vaak gebruikt naar de voorgrond te halen, zodat u snel meer snel gegevens kunt vinden, eenvoudiger samen kunt werken met uw collega’s, om taken uit te voeren in minder kliks, en om van punt tot punt b naadloos navigeren. Functioneel, zult u ervaren dat alles soepeler werkt, van gegevensinvoer, zoeken en navigatie. Onder de motorkap vinden ontwikkelaars een nieuwe, meer modulair opgebouwde codestructuur om het op maat aanpassen en ontwikkeling eenvoudiger te maken.

Belangrijkste veranderingen sinds Vtiger 5.4.

Enkele minder gebruikte functies uit 5.4 zijn nog onder handen, deze zullen grotendeels in de 6.1 release in de komende maanden wederom terugkeren.

Belangrijkste toevoegingen in Vtiger 6

  • Moderne Userinterface met focus op gebruiksgemak
  • Verbeterde Overzichtsweergave.
  • Dashboards op Moduleniveau.
  • Snelle zoekfunctie op recordlabels
  • Gebruiksvriendelijke Layout Editor met slepen en neerzetten.
  • Configureer Velden in gerelateerde lijsten
  • Synchronisatie met Google Contact & kalender.
  • Kansen/tickets koppelen aan contactpersonen en organisaties.
  • Nieuwe functie ‘Kan Records toewijzen aan’ in te stellen per rol.

Wijzigingen in Vtiger 6

Geneste voorwaarde groeperen in Filter met (en/of) zijn nu gereduceerd tot ‘platte’ modus. Rapportages delen (alle rapportages zijn publiek in Vtiger 6.0. alleen de toegankelijke records zijn zichtbaar per gebruiker).

Vtiger 5.4 of Vtiger 6 gebruiken?

Vicus ondersteund Vtiger CRM in Nederland sinds 2005 en gaat daar vol enthousiasme mee door. Voorlopig ondersteunen wij voor bestaande en nieuwe klanten zowel Vtiger 5.4 (fully patched) en Vtiger 6. Wij installeren nieuwe versies voorlopig in overleg en adviseren u graag over het te volgen upgradepad. Een mogelijke reden om op dit moment nog niet te upgraden is omdat nog niet alle plugins beschikbaar zijn voor versie 6.