Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM Microsoft Exchange Outlook Connector 5.4 vrijgegeven

Als u de Vtiger Exchange connector gebruikt of deze aan het testen bent is het goed om te weten dat onlangs een paar updates en bugfixes zijn vrijgegeven.

Aanpassingen in de Vtiger Exchange connector

Groepsynchronisatie – een record toewijzen aan een groep in Vtiger synchroniseert dat record nu met alle gebruikers in de groep in Exchange.

Accountnaamsynchronisatie – als een contactpersoon in Vtiger aan een organisatie is is gekoppeld via het veld “Organisatie”, zal de naam van de organisatie in Exchange worden gelinkt aan het veld “Bedrijf” in het veld bij de contactpersoon. Op dezelfde manier zal de waarde in het veld ‘Company’ in Outlook wanneer een contactpersoon wordt gemaakt in Outlook, Vtiger laten zoeken naar een organisatie met die naam, en de organisatie aanmaken als deze nog niet bestaat, en vervolgens de contactpersoon aan die organisatie in Vtiger automatisch koppelen.

Bug Fixes in de Vtiger connector

Ook zijn een tweetal belangrijke problemen opgelost in waardoor het werken met de combinatie Vtiger en Outlook makkelijker gaat.

  • Probleem opgelost gerelateerd aan het aanmaken van duplicaat accounts.
  • Kwestie opgelost met betrekking tot mapping/toewijzing van velden in de module contactpersonen.

Wilt u meer weten over de Vtiger Micosoft Exchange connector? Neem dan nu meteen contact met ons op of check onze website.