Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger CRM is ISO 27001 compliant

Vtiger crm is ISO 27001 gecertificeerd. De internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging die ervoor zorgt dat diensten voldoen aan de gegevensbeveiligingsbehoeften van klanten via een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

We zijn trots om aan te kondigen dat Vtiger CRM Cloud de ISO 27001-certificering heeft gekregen, een internationaal erkende informatiebeveiligingsstandaard die ervoor zorgt dat services voldoen aan de gegevensbeveiligingsbehoeften van klanten door middel van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Hoewel we ons altijd aan strenge beveiligingsnormen hielden, zijn onze praktijken nu gecertificeerd als zijnde in overeenstemming met internationaal erkende normen.

De certificering verzekert dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun meest waardevolle gegevens, persoonlijk, klant of financieel, veilig zijn op Vtiger CRM. En het toont Vtiger’s toewijding aan het leveren van een hoogwaardige service aan zijn klanten en onze voortdurende investering in technologie, ontwikkeling, processen en procedures.

Wat is ISO 27001?

De ISO / IEC 27000-familie van standaarden helpt organisaties bij het beveiligen van informatie. ISO / IEC 27001 is een standaard voor beveiligingsbeheer die best practices voor beveiligingsbeheer en uitgebreide beveiligingscontroles specificeert. De certificering vereist de ontwikkeling en implementatie van een ijverig beveiligingsprogramma, dat de ontwikkeling en implementatie omvat van een informatiebeveiligingsbeheersysteem (ISMS) dat definieert hoe een organisatie zoals Vtiger de beveiliging constant op een holistische, uitgebreide manier beheert.

Wat betekent het om ISO 27001-compatibel te zijn?

ISO 27001-certificering garandeert dat Vtiger zijn activa, zoals financiële informatie, intellectueel eigendom, werknemersgegevens of informatie die door derden aan ons bedrijf is toevertrouwd, veilig beheert.

Deze algemeen erkende internationale beveiligingsstandaard specificeert dat:

  • Vtiger systematisch zijn informatiebeveiligingsrisico’s evalueert, rekening houdend met de impact van bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • Vtiger ontwerpt en implementeert een uitgebreide reeks informatiebeveiligingscontroles en andere vormen van risicobeheer om klant- en architectuurbeveiligingsrisico’s aan te pakken.
  • Vtiger heeft een overkoepelend beheerproces om ervoor te zorgen dat de informatiebeveiligingscontroles voortdurend aan zijn behoeften voldoen.
  • ISO 27001-compliance betekent veel meer dan voldoen aan de eisen van onze klanten. Het creëert een cultuur binnen onze organisatie en verbetert de professionaliteit van de medewerkers, door zich te houden aan de verwachtingen en doelen voor zakelijk succes.